Haberler

Antalya İl Emniyet Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni

Güncelleme:

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Uncalı hizmet binası toplantı salonunda, İl Emniyet Müdürlüğü devir teslim töreni yapıldı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Uncalı hizmet binası toplantı salonunda İl Emniyet Müdürlüğü devir teslim töreni yapıldı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Emniyet Müdür Yardımcıları ve birim amirlerinin de hazır bulunduğu törende, Mustafa Sağlam, yeni Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'a Antalya İl Emniyet Müdürlüğü forsunu takdim etti. Fors takdiminin ardından Sağlam, yaptığı konuşmada; "Ülkemizin vitrini olan Antalya'mızda içimizdeki heyecanı kaybetmeden hizmet ettiğimiz süre içerisinde gönüllerde iz bırakmaya çalıştık. Yeni İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'a yeni görevlerinde başarılar diliyor, Antalya'da görev yapan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul da, Antalya'nın ülkemiz adına önemli bir vitrin olduğunu belirterek şunları söyledi: "Bütün arkadaşlarımızın azami derecede gayret ve emekleri ile daha huzurlu ve güvenli bir Antalya için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu onurlu görevi devralırken Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Antalyalılar adına teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki görevinde başarı ve mutluluk temenni ediyorum." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sağlam Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title