Haberler

Antalya'da Taksicinin Parasını Gasp Ettiler

Antalya Beach Park'tan taksiye binen iki kişi, Kemer ilçesine ulaştıklarında taksi sürücüsünü silahla tehdit ederek parasını alıp kaçtılar.

Antalya Beach Park'tan taksiye binen iki kişi, Kemer ilçesine ulaştıklarında taksi sürücüsünü silahla tehdit ederek parasını alıp kaçtılar.

Olay, Antalya Beach Park'ta sabah saat 05: 00 sıralarında meydana geldi. 42 yaşındaki Galip Küçüktom'un kullandığı taksiye binen iki kişi Kemer'e gitmek istediklerini söyledi. Kemer'e geldiklerinde taksi sürücüsüne, "Evimiz biraz daha ileride" diyerek Kiriş Köprüsü yakınındaki seraların bulunduğu yere yönlendiren kişiler, burada aracı durdurdu. Zanlılardan biri Galip Küçüktom'un kafasına silah dayarken diğeri de bıçak çekti. Taksi sürücüsünün cep telefonu ve üzerinde bulunan 70 TL parasını gasp eden zanlılar, "Bizi görmedin" diyerek taksiye binip uzaklaştı.

TAKSİCİ BİR EVE SIĞINDI

Soyulduktan sonra çevrede yardım edecek birilerini arayan Galip Küçüktom, Mehmet Kahraman'ın kapısını çaldı. Kapıyı açan Kemerli esnaf Mehmet Kahraman'a başından geçenleri anlatan Küçüktom, duyarlı vatandaşın yardımıyla kardeşini ve polisi aradı. Olay yerine gelen Kemer Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekibi, Küçüktom'u Merkez Karakolu'na götürerek ifadesini aldı.

Olayın polise intikal etmesinden sonra Antalya ve Kemer çevresindeki emniyet ve jandarma birimleri alarma geçerken, Çamyuva Belediyesi çalışanlarına ve bölgedeki taksi duraklarına gasp edilen taksinin plakası verildi. Bu çağrılar kısa sürede sonuç verdi ve Çamyuva Taksi Durağı şoförleri Çamyuva sahilindeki bir sitenin yanında terk edilen taksiyi buldu.

Kemer Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ekibi çevre güvenliği alarak herhangi bir bomba tuzağı ihtimaline karşı inceleme yaptıktan sonra aracın her yerinde parmak izi tespiti yaptı.

Olayın şokunu yaşayan Galip Küçüktom, 9 yıldır taksicilikle geçimini sağladığını belirterek "O an herşeyi düşündüm, ya öleceğim ya öldüreceğim diye düşündüm. Silahın kurusıkı olduğunu anladım ama birşey yapamadım" diye konuştu.

Olay yerine gelen 18 yaşındaki oğlu Sergen Küçüktom ise "Sabah annem söyleyince olayı duydum, babamın durumunu merak ettim. Babamla görüşünce rahatladım. Canına birşey gelmemesi sevindirici, ona zarar verebilir, arabayı yakabilirlerdi, buna da şükür" dedi.

KORKUDAN TİTRİYORDU

Galip Küçüktom'un kapısını çalarak yardım istediği Mehmet Kahraman isimli esnaf ise gördüklerini şöyle anlattı: "Sabah saat 05: 30 sıralarında kapımız çalındı. Kapıyı açtığımda karşımda biri titriyordu. Ben hemen polisi aradım. Kendisi olayı anlatıyordu, Boğazına bıçak dayamışlar. Silah sıkmışlar, taksisini alıp gitmişler."

(HT-SK-HO-Y

29.05.2012 11: 49: 13

TSI

NNNN - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kahraman Beach Park Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title