Haberler

Oğlu intihar eden annenin ihbarıyla Çukur Çetesi çökertildi! 43 kişi gözaltında

Güncelleme:

Antalya'da "Çukur Çetesi"ne yönelik operasyonda 2'si belediye meclis üyesi 43 şüpheli gözaltına alındı. Yapılanmanın, çeteye olan borcu yüzünden oğlu intihar eden bir annenin, "Benim oğlumun ölümünden bunlar sorumludur" diye ifade vermesinin ardından çökertildiği ortaya çıktı.

Antalya Kemer merkezli 5 ilçede "Çukur Çetesi"ne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 43 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Çetenin, 28 yaşındaki oğlunun borçlarından dolayı intihar etmesi üzerine bir annenin jandarmaya ihbarı ile çökertildiği öğrenildi.

2'Sİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ 43 KİŞİ YAKALANDI

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı'ndan toplam 404 personelin katılımı ile 'Çukur Çetesi'ne yönelik Kemer, Kumluca, Finike, Kaş ve Demre ilçelerinde operasyon düzenlendi. Belirlenen 48 şüpheliden 43'ü yakalanarak, gözaltına alındı. 43 şüpheliden 2'sinin belediye meclis üyesi olduğu öğrenildi.

Oğlu intihar eden annenin ihbarıyla Çukur Çetesi çökertildi! 43 kişi gözaltında

TATİL SİTESİNE, ONLARCA ARAÇ VE GAYRİMENKULE EL KONULDU

Şüphelilerin 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'tefecilik', 'nitelikli yağma', 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçlarını silahlı olarak işledikleri belirlendi. Operasyon kapsamında suçtan elde edilen 81'i şirket olmak üzere bungalovların olduğu tatil sitesi, banka hesapları, 208 araç ve 185 taşınmaza el konuldu. Şüphelilerin çoğunun ilçelerde galericilik yaptığı, piyasa değerinin çok üstünde fiyatlara faizli araç sattıkları saptandı.

Oğlu intihar eden annenin ihbarıyla Çukur Çetesi çökertildi! 43 kişi gözaltında

PARA TAKİBE TAKILMASIN DİYE "HAWALA" SİSTEMİ KULLANMIŞLAR

Şüphelilerin araçları sattıkları kişilere teslim etmedikleri, tefecilik, nitelikli dolandırıcılık ile toplamda 11 milyar 10 milyon lira ve 33 kilo altın elde ettikleri tespit edildi. Elde edilen gelirler ise takibe takılmaması için Hawala sistemi ile transfer edildi. Sistemin Türkiye'de ilk defa kullanıldığı ve bir operasyonda tespit edildiği öğrenildi. Şüpheliler, jandarmada tamamlanan işlemlerinin ardından Kemer Adliyesi'ne sevk edildi.

Oğlu intihar eden annenin ihbarıyla Çukur Çetesi çökertildi! 43 kişi gözaltında

OĞLU İNTİHAR EDEN ANNENİN FERYADIYLA ÇETE ÇÖKERTİLMİŞ

'Çukur Çetesi' olarak adlandırılan yapılanmanın, oğlu intihar eden bir annenin jandarmaya ihbarı ile çökertildiği öğrenildi. 7 ay önce 28 yaşındaki oğlu çeteye olan borçlarından dolayı intihar eden annenin Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na giderek 'Benim oğlumun ölümünden bunlar, sorumludur' ifadesi üzerine çetenin yapılanmasının ortaya çıktığı öğrenildi. Operasyonun ardından diğer mağdurların da jandarmaya giderek şikayette bulunduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Dolandırıcılık Adliye Gözaltı Suç Operasyon Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Narter Nart:

Çeteyi, çökertme işlemi gerçekleştiren dolayısıyla bu operasyona katılan her bir birey ödüllendirilmelidir. (çetenin paralarından) Gayrimenküller ise kamulaştırılmalıdır. Ve bu kanunlaştırılmalıdır. Çökert çeteyi al ödülü.

346
16
yanıtYanıtla
Netherill:

kolluk kuvvetlerine dağıtsınlar bu parayı bak ülkede huzur nasıl sağlıyorlar 1 senede :D

yanıt143
yanıt13
girilmez:

Bir Anayı kimse ölümle korkutamaz

268
1
yanıtYanıtla
Nevzat Grgn:

Milletin canına malına parasına göz dikmiş 3 , 5 karakter yoksunu bu insanlardan daha çok vardır mutlaka. İşte piyasa dengesi nasıl bozuluyor bu gibi tipler.Denetimler bu gibi lere artırılmalı

123
1
yanıtYanıtla
İsmail İbek:

Ülkede herkes mafya çete arkadaş. Bir benmi temizim inşaatta sürünüyorum. Allah yolumuzu şaşırtmasın amin insallah

121
2
yanıtYanıtla
Lafı sokarım:

Vallaha ben de aynısını söylüyorum 100 milyonluk ülkede adam gibi çalışıp hakeden 10 milyon adam yoktur herkes fırıldak peşinde

yanıt29
yanıt1
Slappingnoob:

cukur filmindekiler bu ceteyi biliyor muydu "??

83
0
yanıtYanıtla
İsmail İbek:

Ülkede temiz iş yapan yok hepsi mafya çete maşallah Bir benmi Sürünüyorum. İnşaatta. Çok şükür Allah yolumuzu şaşırtmasın amin insallah

43
0
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Bunlarin beyni nasil calisiyor bir insan cete uyesi oldumu tum ahlaki durumlari bir kenara birakmasi lazim gelen haram giden haram utanmadin mi bogazindan baskasinin hakkini gecirmeye tuh adamliginiza bes para etmez tipler

41
0
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Genclerin beslenme sorunu olmasa bu gibi seyleee tenezzul etmezler vede egitimini adam hibi tamamlarlar tabi once adam gibi egitim olmali ahlaki ve gercekci

22
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title