Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (7)

Foto.ANTALYA Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, geleceğin teminatı olan çocukların, eğitim görmesi ve geleceğe hazırlanması gereken bir dönemde sağlıklarını, güvenliklerini ve gelişimlerini olumsuz yönde etkileyen çalışma yaşamında bulunmalarının...

Foto: Ümmü Akgün'ün fotosu

===

Eğitim yaşında çalışma kabul edilemez

ANTALYA Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, geleceğin teminatı olan çocukların, eğitim görmesi ve geleceğe hazırlanması gereken bir dönemde sağlıklarını, güvenliklerini ve gelişimlerini olumsuz yönde etkileyen çalışma yaşamında bulunmalarının kabul edilebilir bir durum olmadığını açıkladı.

İl Emniyet Müdürü Sağlam, 12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliği ile Mücadele Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, çocukların sağlıklı, bilgili ve bilinçli yetiştirilmesinin önemine dikkat çekerek, çocukluğunu yaşayamayan, temel eğitimden faydalanamayan çocukların her türlü suça sürüklenmeye müsait olduklarını anımsattı.

Sağlam'ın açıklamasında şöyle denildi: "Sokakta çeşitli fiziksel ve sosyal risklerle karşılaşan, güç şartlarda yaşamak zorunda kalan çocukların aynı zamanda ruhsal sağlığının da olumsuz yönde etkilenmesi kaçınılmaz bir gerçektir. Bugünün küçükleri, yarının büyükleri çocuklarımızın suç ve suç unsurlarından uzak kalması için Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak projeli çalışmalar yürütmekteyiz."

Yarına güvenle bakabilmenin çocuklara sağlanacak imkanlarla doğrudan alakalı olduğunu belirten Sağlam,

çocukların hak ettikleri sosyal ve ekonomik ortamlarda yaşayabilmeleri ve geleceğe güvenle bakabilmeleri için, atacakları adımların ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

ANTALYA,

Foto: Sergiyi gezerken foto

===

Öğrencilerin şiir okuma yarışması

ANTALYA Koleji 3'üncü sınıf öğrencileri, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı şiir okuma yarışmasında kıyasıya yarıştı. Her sınıftan üçer öğrencinin katıldığı yarışma sonunda Bade Gül birinci, İpek Kabalak ikinci, Öykü Kadıoğlu üçüncü oldu. Antalya Koleji Kültür Salonu'nda yapılan ödül töreninde öğrenciler, teşekkür ve katılım belgelerini İlkokul Müdürü Gülşen Eker ile Müdür Yardımcısı Naciye Cangar'dan aldı.

ANTALYA,, köylerdeki eski yönlendirme levhalarını değiştiriyor. MATAB tarafından, köylere ulaşımı kolaylaştırma ve eski yönlendirme levhalarını değiştirme çalışması başlatıldı. Çalışma kapsamında Yalçıdibi, Alaraçay, Alaraköy, Kadılar, Uzunlar, Halitağalar, Odaönü, Örenşehir, Çamlı Tepe, Alarahan köyleri yönlendirme tabelaları değiştirildi.

MATAB Başkanı Recep Barut, köylerin dağınık olması nedeniyle bilmeyenlerin yönlerini karıştırma ihtimalinin yüksek olduğunu ancak bu çalışma ile birlikte artık ulaşımın kolaylaşacağını söyledi. Köylerde çöp toplama ve ilaçlama çalışmaları da yürüttüklerini anlatan Barut, bazı alt yapı ihtiyaçlarını birlik olarak karşıladıklarını kaydetti.

Kamil ATALAY/MANAVGAT,

Foto: Rektör İbicioğlu

===

Müteahhitlere Ortadoğu pazarına açılma önerisi

BATI Akdeniz Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ali Galip Bilgili, Kuzey Irak ve Libya inşaat pazarının fırsat niteliği taşıdığına dikkat çekti. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası

Foto: Toplantıdan - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sağlam Recep Barut Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title