Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.Uluğkay.ANTALYASPOR Divan Kurulu Onursal Başkanı Dündar Uluğkay'dan bir açıklama geldi.

Foto: Başkan Akıncıoğlu fotosu

===

Uluğkay: Aday değilim

ANTALYASPOR Divan Kurulu Onursal Başkanı Dündar Uluğkay'dan bir açıklama geldi. Bir gazetede çıkan 'Başkan Adayları' listesinde kendi adını gören Dündar Uluğkay, şöyle dedi: "Bunun teknik bir hatadan kaynaklandığını düşünüyorum. Başkan adayı olma gibi bir durum söz konusu değil. Ben bu kulüpte başkan vekilliği yapmış, uzun yıllar yönetimlerde görev almış, halen divan kurulu onursal başkanlığı yapan biriyim."

Fotosuz

===

Kortun şampiyonu Özkan

ANTALYA'nın Demre İlçesi'ne bağlı Beymelek Beldesi'nde bu yıl 18'ncisi düzenlenen 2'nci Karabibik Tenis Turnuvası'nda, Hayrettin Özkan şampiyon oldu. 3'ü kadın 21 sporcunun katıldığı turnuva, büyük çekişme içinde geçti. 3 hafta süren turnuvada sayıları az olan kadınlar, erkeklerle birlikte aynı kategoride korta çıktı. Gruplarında ilk iki sırayı alan sporcular ikinci turda eleme usulü karşılaştı. Turnuvada Hayrettin Özkan, Mesut Dikili, Hasan Alkan ve Murat Polat yarı finale çıktı.

Yarı finalin ilk maçında geçen yılın şampiyonu Hayrettin Özkan, Mesut Dikili'yi 2-0 yenerek, finale çıkan ilk sporcu oldu. Yarı finalin diğer maçında Hasan Alkan, Murat Polat'ı 2-1 mağlup etti ve ikinci finalist oldu. Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Cumhuriyet Savcısı Nurullah Ören, Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Sadık Bayraktaroğlu'nun da aralarında bulunduğu yaklaşık 200 kişinin izlediği final maçında Hayrettin Özkan ve Hasan Alkan şampiyonluk için raket salladı.

3 saat süren müthiş finalde Hayrettin Özkan, Hasan Alkan'ı 2-1 yenerek ikinci kez turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülük maçında Murat Polat, Mesut Dikili'yi 2-0 yendi. Turnuva şampiyonu Hayrettin Özkan'a madalya ve kupasını, Hakim Adem Hatipoğlu, ikinci Hasan Alkan'a Cumhuriyet Savcısı Nurullah Örenli, üçüncü Murat Polat'a İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Sadık Bayraktaroğlu verdi.

Ahmet ACAR/DEMRE,

Foto: Başkan Akkaya ve judocular

===

Sutopunda antrenman maçı

TED Antalya Koleji Özel Lisesi Sutopu Takımı, Antalyaspor Sutopu Takımı ile antrenman maçı yaptı. Antalyaspor Sutopu Takımı 1. Lig tecrübeleri ile maçta hem gösteri yaptı, hem de lise öğrencilerine sutopu deneyimlerini aktardı. TED'li öğrenciler ise yaptıkları tezahüratlarla havuzdaki arkadaşlarına destek oldu.

Foto: Sutopu takımı fotosu - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Alkan Antalyaspor Murat Polat Demre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title