Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.Antalyaspor'un genel kurulu öncesi bir başkan adayı daha ortaya çıktı.

Foto: Gültekin Gencer fotosu

--- KUTU ---

Son aday Aziz Çetin

Antalyaspor'un genel kurulu öncesi bir başkan adayı daha ortaya çıktı. Avukat Aziz Çetin'in listesinde, şu isimlerin yer aldığı belirtildi: Hasan Akalın, Suat Ünsüren, Ali Adar, Mehmet Akpınar, Bekir Ünver, Yusuf İzzet Cansız, Cemal Ekşioğlu, Diler Egemenlik, Erhan Tontu, Hüseyin Güneş, Mustafa Çetin, Semih Beken, Ahmet Gökhan, Mehmet Duru.

===

Eski başkan Peker, adayı sayısının artmasını böyle yorumladı:

Rekabet Antalyaspor'a yarar

"Bursaspor'da 5 aday çıkıyorsa bizde neden çıkmasın" diyen Sedat Peker, "Kentin dinamikleri uyanıyor. Son 5 yılda büyük prim yapan Antalyaspor'u müthiş bir seçim bekliyor" dedi

ANTALYASPOR'un eski başkanlarından Sedat Peker, genel kurul öncesi yaşanan gelişmelerin sevindirici olduğunu söyledi. Peker, "Bursaspor 5 adayla seçime giriyorsa Antalya kenti bunu neden başaramasın. Son 5 yılda Antalyaspor her anlamda değer kazanmıştır. Antalyalı işadamı, turizmci ve holding sahipleri artık uyanmıştır. Çünkü yanı başımızda çok özel bir marka var" dedi.

5 YILDA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ

Başkan adayı sayısının artmasının Antalyaspor'a yarayacağını kaydeden Peker, şöyle konuştu: "Bu seçime birden fazla başkan adayı ve listenin girmesi sevindirici. Müthiş bir seçim olacak. Büyük sıkıntılar yaşayan Antalyaspor, Hasan Akıncıoğlu'nun 5 yıldaki yönetim politikasıyla Türkiye'nin konuştuğu bir kulüp haline gelmiştir. Bayrağı devralacak başkan ve yönetimin, Hasan Akıncıoğlu dönemini aratmayacak, hatta daha ileri taşıyacak yenilikler ve sportif başarı mecburiyeti var."

Ahmet GEVEN/ANTALYA,

Foto: Pasta kesiminden

===

Başarılı sporculara ödül

BURDUR'da 2012-2013 sezonunda Türkiye şampiyonalarında derece elde eden Burdurlu sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar tarafından ödüllendirildi. Ahmet Sancar, atletizm, judo ve güreş branşlarında Türkiye derecesi yapan sporcuları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda kabul etti.

Sancar, "Kazandığınız başarılar sizlerin ileride sporda büyük adımlar atmanıza vesile olacak. İlimizi başarıyla temsil ettiğiniz için sizleri tebrik eder, bundan sonraki müsabakalarda daha iyi dereceler elde etmenizi ümit ederim" dedi. Sporculara ödülleri İl Müdürü Ahmet Sancar, Şube Müdürü Mustafa Kemal Sever ve antrenörler tarafından verildi.

Mesut MADAN/BURDUR,

2. Nida Nur Ekici

4. Özge Girişim

6. Seyfullah Somkaya

2. Hacı Abdullah Dilek

4. Kıymet Koçyiğit

Judoda dereceye girenler

1. Süleyman Görken

3. Gazi Salih Özcakka

Foto: Ödül töreninden fotolar

===

Sandıklıspor Onursal Başkanı Elibol'dan sitem:

Kimse bize destek olmadı

AFYONKARAHİSAR'ın 3. Lig temsilcisi Sandıklıspor'un Onursal Başkanlığını yapan Belediye Başkanı İsmail Elibol, takıma destek vermeyenlere sitemde bulundu, tepki gösterdi. İşadamları, esnaf, sivil toplum örgütleri ve kurumların hiç destek alamadıklarını aktaran İsmail Elibol, 21 yıl aradan sonra 3. Lig'e yükselen Sandıklıspor'un daha iyi yerlere gelebilmesi için maddi destek bulamadıklarını, hatta takımın önünün kesilmeye çalışıldığını öne sürdü.

Sandıklıspor düşme tehlikesi yaşayınca yeniden takıma sahip çıktıklarını hatırlatan İsmail Elibol, "Çoluk çocuğumuzun rızkından fedakarlık yapıp Sandıklıspor'a maddi destekte bulundum. Önümüzdeki sezon daha iyi yerlerde bir takım oluşturmak için çalışmalara başladık. Bu süreçte kamu kurumlarından, işadamlarından, esnaftan ve sivil toplum örgütlerinden hiçbir maddi destek gelmedi" diye konuştu.

Sandıklıspor'u icraya verenler olduğunu belirten Elibol, şöyle dedi: "Sandıklıspor'un bana siyasi hiçbir faydası yok, hatta zararı var. Belediye çalışmaları hakkında yapılan anketlerde bu açık seçik ortada. Sandıklıspor'dan oy toplarım diye bu işe kalkışmadım. Spora, özellikle futbola ilgim yıllardır biliniyor. Ama bazı insanlar 'İsmail Elibol'a nasıl zarar veririm' diye Sandıklıspor'a zarar vermeye, önünü kesmeye çalışıyor."

Yalnız bırakılmaya çalışıldığını belirten Elibol, "Sandıklıspor'u Afyon'a vereceğim söyleniyor. Verecek olsam gider elimle veririm. Zaten kimse Sandıklıspor'a karışmıyor, Afyon'a verirsem neden karışacaklar? Sahamızın zeminini değiştirmek için müracaat ettik, hala cevap alamadık. Afyon'da yıkılacak stadyumun çimlerini talep ettik, ret cevabı aldık. Seyircimizin sebep olduğu olaylar yüzünden federasyona 80 milyar ceza ödedik" diye konuştu.

Kümede kalma mücadelesi veren takımın son iki maçına 158 ve 193 taraftar geldiğini hatırlatan Elibol, şöyle dedi: "Demek ki Sandıklıspor'un değeri, halkımızın bu takıma verdiği önem bu kadar. Her zaman diyorum 3. Lig bize bir gömlek büyük geldi. Kendi fedakarlıklarımla tek başıma bu yükün altından kalkamam. Bu takıma cebimden para harcıyorsam o kadar da saf değilim. İyi niyetim, takıma sahip çıkmam suistimal ediliyor."

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Foto: İsmail Elibol'un fotosu - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Sancar Sandıklıspor Antalyaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title