Haberler

"Anneler Günü" Kutlama Programı

Güncelleme:

Gülsüm çolak, anneler gününde, kimsesiz çocukları yalnız bırakmadı.

Vali Eşi Gülsüm Çolak,"Çocuklarımıza Vereceğimiz En Güzel Şey, Sevgidir."

Siirt Valisi Musa Çolak' ın eşi Gülsüm Çolak, "Anneler Günü" kutlama programı kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı, Siirt erkek Yetiştirme Yurdundaki kimsesiz çocukları ziyaret ederek, kendileri ile yemek yedi, sohbet etti.

Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa,Vali eşi Gülsüm Çolak, Garnizon Komutanı eşi Sibel Eken, Siirt Cumhuriyet başsavcı eşi Fatma Bayar,İl Emniyet Müdürü eşi Nurdan Güvan, Polis Okulu Müdürü eşi Hülya Arslancı,Sağlık müdürü eşi Esra Ömür, Eğitimci İnci Kuzu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın, öğretmenler ile yetiştirme yurdundaki çocuklar katıldı.

Siirt erkek Öğrenci Yurdunda düzenlen programda, Gülsüm Çolak ve beraberindekiler, çocuklarla yakından ilgilenerek, çocuklarla sohbet ettiler. Birlikte yemek yediler.

Yurt hakkında bilgiler veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın yaptığı konuşmada,"böyle anlamlı bir günde yapılan, bu ziyaretler ve sosyal etkinlikler çocuklarımızın, moral ve motivasyaonlarının yanısıra, kişisel gelişimlerine önemli katkılar sağlamaktadır. Çocuklarımızı her zaman ziyaret ederek, destek olan, başta Gülsüm Çolak' hanımefendiye ve bereberindekilere teşekkür ederim" dedi.

Yuvadaki çocuklarla bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu belirten, Gülsüm Çolak, "Bu çocuklarımız bizim birer parçamız. Onları her zaman ziyaret ediyoruz, birlikte geziyoruz. Çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Ancak bu hafta "Anneler günü" olması hasebi ile çocuklarımızı yalnız bırakmamak kendilerine bir Anne sevgisi kadar yakın olmak istedik.Kimsesiz çocuklarımıza devlet olarak her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. ancak Çocuklarımıza verilmesi gereken en güzel şey " Sevgidir, hoşgörüdür" dedi.

Çocuklarımıza  anne sevgisini bir nebze de olsa yaşatmak, Kendilerinin yalnızlık duygularını paylaşmak amacıyla, böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Gülsüm Çolak, "Siirt Yetiştirme Yurdunda barınan öğrencilerimize devletimizin sevgisini, hoşgörüsünü hissetmemiz gerekir, Böyle anlamlı günlerde Sivil toplum kuruluşları, İş dünyası ve hayırsever vatandaşların da çocuklarımızı böyle günlerde yalnız bırakmamalarını ziyaret ederek, kendilerine destek çıkmalarını" istedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anneler Günü Gülsüm Çolak Aydın Siirt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title