Haberler

Ankara Polisi Vali Yüksel'i Ziyaret Etti

Ankara İl Emniyet Müdürü Kadir Ay ve Emniyet Müdür Yardımcıları, çeşitli şubelerin temsilcileri ile Polis memurlarından oluşan bir heyet, Türk Polis Teşkilatının 168 Ankara İl Emniyet Müdürü Kadir Ay ve Emniyet Müdür Yardımcıları, çeşitli...

Ankara İl Emniyet Müdürü Kadir Ay ve Emniyet Müdür Yardımcıları, çeşitli şubelerin temsilcileri ile Polis memurlarından oluşan bir heyet, Türk Polis Teşkilatının 168 Ankara İl Emniyet Müdürü Kadir Ay ve Emniyet Müdür Yardımcıları, çeşitli şubelerin temsilcileri ile Polis memurlarından oluşan bir heyet, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret ettiler.

Valilikten yapılan açıklamada, Vali Yüksel'in ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yılını kutladığı belirtildi. Polis teşkilatı kutlama yıldönümlerinde kendisinin de çok heyecanlandığını belirten Vali Yüksel, daha önce Emniyet Teşkilatı'nda görev yaptığına günlere değinerek "Bu teşkilatı hep yüreğimde hissederim" dedi. Vali Yüksel Ankara polisinin Ankaralılara güvenlik hizmetlerinde etkin, verimli ve süratli güvenlik hizmeti sunulmasındaki sorumluluğunun bilincinde olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızın büyük destekleri ile güvenlik hizmetlerinin daha da geliştirileceğine ve toplum destekli güvenlik hizmetleriyle de etkinliğin giderek arttırılacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Vali Yüksel, Ankara Polisi yeminlerinin dayanağı olan anayasa ve kanunlardan aldığı güç ile suçların önlenmesi, suçluların yakalanması ve nihayet adliyeye tevdii görevlerini başarıyla yerine getirdiğini belirtirken, Ankara Polisi'nin gerek teknik ve gerekse taktik itibariyle bugün geldiği noktanın her türlü takdirin üzerinde olduğunu kaydetti. Vali Yüksel, "Ankara'da görev yapan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Daha nice başarılı 168. yıllar sizlerle olsun. Devletin gücünü ortaya koyan, demokrasiyi yüreğinde yaşatan ve temel hak ve özgürlükleri bayraklaştıran Ankara Polisinin bu anlamlı günü kutlu olsun" dedi.

Ankara İl Emniyet Müdürü Kadir Ay da Vali Yüksel"e Ankara'da huzur'un sağlanmasında Teşkilat olarak tecrübesini, varlığını ve desteğini gösterdiği için teşekkür etti. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Alaaddin Yüksel Kadir Ay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title