Haberler

"Ankara'yı Turistik Şehir Haline Getirmek İçin Çalışıyoruz"

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankara'yı turistik şehir haline getirmek için çalışıyoruz." dedi.

Anakara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankara'yı turistik şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Bunun için yoğun bir şekilde çalıştığımız projemiz; Ankapark, tema parkımız" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın başkent olmasının 92. yıl dönümü dolayısıyla bir resepsiyon verdi.

Gençlik Parkı Kabul Salonu'nda gerçekleştirilen resepsiyona Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, Yargıtay Başsavcı Vekili Mehmet Ekmekçi, eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın ve Turizm Bakanı Bülent Akarcalı, AK Parti Ankara milletvekilleri Emrullah İşler, Salih Kapusuz, Nurdan Şanlı, Ülker Güzel ve Tülay Selamoğlu, eski Vali Saffet Arıkan Bedük, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı ve diğer yetkililer katıldı.

Gökçek, 71 yıllık dönemde olduğu kadar kendi döneminde yeşil alan oluşturulduğunu söyleyerek, "İnşallah bu senede yeşillendirme çalışmaları devam edecek" ifadelerini kullandı.

Turizm ile uğraştıklarını ifade eden Gökçek, "Ankara'yı turistik şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Bunun için yoğun bir şekilde çalıştığımız projemiz; Ankapark, tema parkımız. Şu anda yüzde 65-70'lere vardı, temaparkın imalatı. Önümüzdeki sene mutlaka ama mutlaka bitireceğiz. Ankara Mimarlar Odası çıkıyor, 'Biz burayı durduracağız'. Durduramazsınız arkadaş. Biz buraya 800 milyon lira para yatırdık. Sokağa mı atacağız bunu, var mı böyle bir şey iki kişi istiyor diye. Allah'ın izniyle burayı da bitireceğiz, Ankara'nın turizmine gerçekten ciddi katkıları olacak. Yıllık ziyaretçi sayısı on milyon civarında olacak" dedi.

Ankara'da 25 ilçenin olduğunu söyleyen Gökçek, tarım, hayvancılık ve termal su konusunda bir numaralı şehir haline getirmek istediklerini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gençlik Parkı Nevin Gökçek Melih Gökçek Yargıtay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM İLK FRAGMAN CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını Asuman'ın uygunsuz görüntüleri yayılıyor... 1 Mayıs'ta İstanbul'da Hangi Yollar Trafiğe Kapalı Olacak? 30 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Serkan kimdir? #128104 Serkan Samur kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm 2 fragmanı izle! #128250 Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? 30 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? THREADS KAPANDI MI? Threads neden kapandı, ne zaman açılacak? Bülent Arınç'ın Özgür Özel ile anısı ne? Bülent Arınç Özgür Özel'i neden övdü? Gerard Depardieu kimdir? Gerard Depardieu neden gözaltına alındı? Fatih Terim geri mi dönüyor? Panathinaikos, Fatih Terim ile yolları ayırdı mı? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? 30 Nisan 2024 Müge Anlı, Kaan Çam olayında son durum ne? Kaan Çam bulundu mu? Müge Anlı 30 Nisan bölümünde ne oldu? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? MİKE TYSON VE JACK PAUL RİNGE ÇIKIYOR! Mike Tyson ve Jack Paul dövüş kuralları ne? MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title