Haberler

Ankara kulislerini hareketlendiren iddia: Erdoğan bugünkü mitingde emekliye seyyanen 5 bin TL müjdesi verecek

Güncelleme:

Milyonlarca emekli yüksek enflasyon nedeniyle eriyen maaşlarından dert yanarken Ankara kulislerine düşen bir iddia büyük ses getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün düzenlenecek İstanbul mitinginde emekliye seyyanen 5 bin lira müjdesi vereceği öne sürüldü.

Türkiye'de milyonlarca emeklinin maaşları yüksek enflasyon nedeniyle erimeye devam ederken, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Ankara kulislerini hareketlendiren bir iddia ortaya atıldı.

GÖZLER BUGÜNKÜ MİTİNGİNDE

Seçimin kaderinde etkili olacakları yorumları yapılan emekliler için bugün düzenlenecek İstanbul mitinginin ayrı bir önemi var.

SEÇİM İÇİN ÖNEMLİ MESAJLAR ÇIKABİLİR

AK Partililer İstanbul mitingine katılımın seçime dair önemli bir mesaj içereceğini düşünürken, CHP kanadı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vermesi muhtemel müjdelerinin etkili olabileceği yorumunda bulunuyor.

ERDOĞAN'DAN EMEKLİYE BİR MÜJDE DAHA

Kulislere düşen son iddiaya göre ise; Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün katılacağı dev mitingde emekliye seyyanen 5 bin lira müjdesi verecek.

SEÇİM ÖNCESİ PROMOSYON MÜJDESİ GELMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, maaşlarından dert yanan milyonlarca emekliye promosyon müjdesi vermişti. Erdoğan, "Emeklilerimize güzel bir haber vermek istiyorum. Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İstanbul Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (44)

BUĞRA EMRECİKSİN:

Sayın Cumhurbaşkanım biz halk olarak sadaka, harçlık değil refaha kavuşmak, çalıştığımızın karşılığını alabilmek, alnımızın teri ile ev alabilmek, evlenebilmek, ev, aile geçindirebilmek istiyoruz ama sayenizde bu saydıklarım artık hayal oldu. İnsanlara sadaka olarak dağıttınız 3,5 bin liranın hiç bir kıymeti yok. İstediğimizi yiyemiyor, içemiyor, ev alamıyor, aile geçindiremiyor, tatil yapamıyor, insan gibi yaşayamıyoruz.

416
35
yanıtYanıtla
Serhan Soylu:

Mevcut piyasada 10 bin de fazladan verse yine ev alıp tatile gitmek imkansız. 2 bin fazladan versek ekonomiye çok yük olur açıklamasından sonra 5 bin verse demek kendi eliyle ekonomiyi bitirmiş olacak !

yanıt132
yanıt26
Salih Kandıralı:

Emeklisin hem de evlenmek istiyorsun. Çalışırken biriktirdiğin paraları ne yaptın? Şimdiye kadar ne halt ettin?

yanıt37
yanıt205
BUĞRA EMRECİKSİN:

Salih sen kaç yaşındasın, git bir zeka testi yaptır kendine. Sana emekli olduğumu söyledim mi.? 34 yaşındayım ben ve bir vatandaş olarak düşüncelerimi ve gerçekleri yazıyorum trollük yapma.

yanıt206
yanıt13
Nuri Aga:

Salih Kandıralı senin beyin SOS veriyor. 10 bin lira emekli maaşı alan adam çalışırken de ancak asgari ücret alıyordur. Nasıl geçinecek, nasıl evlenecek ve nasıl ev araba alacak. İyi değilsin sen Bi doktor tavsiyesi verebilirim sana

yanıt82
yanıt5
Hakan:

Para vermesine gerek yok ki yine %52 bunlara oy verecek. Vermeyecek olurlarsa; "din elden gidiyor" , "vatan millet sakarya" dedi mi yine kazanır.

yanıt78
yanıt16
sade vatandaş:

artık onlara oy vererek kazandırdıkları geçen seçimleri bir zafermiş gibi arabalarıyla cadde ve sokaklarda korna çalarak kutlayan emeklilerin çoğu arabalarına yakıt parası bulamayacağından bu sefer cadde ve sokaklarda kutlamalarını yaya olarak yapacak

yanıt28
yanıt4
Orhan D:

2002 yılında ki en düşük emekli maaşı ile asgari ücret oranına geri getir. Senden ne seyyanen ne de ikramiye istemiyoruz. 2002 yılı en düşük emekli maaşı 1,5 asgari ücret katı kadardı. en düşük Emekli maaşını 25.503 TL ye çıkartın. Maaş bağlanma kat sayı oranını eski haline getir. Kamu da gerekli tasarrufu sağla. Yıllardır sürünen emeklimizi insan gibi yaşat. Halkı yaşat ki devlet yaşasın. Bu yorumu beğenmeyen troller olabilir ama gerçek bu. Bu gerçeği de kabul etsin Trol insanlarımız.

200
17
yanıtYanıtla
Yusuf null:

trol derken ne demek istediğini anlamıyorum ama galiba tencere kapağını koysalar belediye başkanı seçerler dedikleri galiba. neyse haklı tarafınız var emekli geçinemez bu parayla benim 15 senem var Allah nasip ederse ama eşekde değiliz önceden düşünmemiz lazım

yanıt8
yanıt17
Oğuzhan Y:

Trolleri anlamak zor,adam sadaka istemiyoruz demiş 40 kişide beğenmemiş sadaka istiyoruz demiş.

209
7
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title