Haberler

Ankara kulisleri bu iddia ile çalkalanıyor! Bakan Soylu yeni kabinede yok, işte yerine geçeceği konuşulan isim

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2. tur seçimlerinden zaferle ayrılmasının gözler yeni kurulacak kabineye çevrildi. Kulislerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yeni dönemde kabinede olmayacağı yerine ise Ankara Valisi Vasip Şahin'in geçeceği konuşuluyor.

28 Mayıs Pazar günü yapılan 2. tur seçimini kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma günü yemin töreninden sonra akşam saatlerinde ya da en geç cumartesi günü yeni kabineyi açıklaması bekleniyor.

KABİNEDE YENİLİK OLABİLİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis çalışmalarını ve komisyonları daha da aktif hale getirmek istediği ve partide üç dönem kuralı nedeniyle başlayan yenilenmeyi burada da sürdürmek isteyeceği kuvvetli bir ihtimal olarak görülüyor. Milletvekili seçilen bakanlara Meclis dışında bu nedenle görev vermeyeceği söyleniyor.

SOYLU'YA GÖREV VERİLMEYEBİLİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabinede değişiklik sinyali verirken, gözler bakanlık görevini üstelenecek yeni isimlere çevrildi. Yeni dönemde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kabinede yer almayacağı öne sürülüyor. Kulislerde Soylu'nun yerine Ankara Valisi Vasip Şahin'in görevi üstleneceği konuşuluyor.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI SAYISI ARTABİLİR

Erdoğan'ın cumhurbaşkanı yardımcılarının sayısını da artırabileceği konuşulanlar arasında. Güvenlik ve ekonomiden sorumlu iki cumhurbaşkanlığı yardımcılığına kesin gözüyle bakılırken, bu sayının 5 civarında olması da muhtemel. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu süreçte Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici başta olmak üzere birkaç ismi de cumhurbaşkanı yardımcılığına getirebileceği söyleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Soylu Vasip Şahin Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Ali Çelik:

Süleyman soylu iç işleri bakanı olarak istiyoruz vatandaş tek isteği bu Süleyman soylu yoksa kanadı kırık bir kuş gibi olur Türkiye

156
601
yanıtYanıtla
Musti40 :

Bu adam pire gibi çalışıyor, full aktif görev yapıyor, olmuyor, demekki bize odasından çıkmayan sabah akşam çay içip yatan yaranıyor, SEVİLMİYOR VE ASLA SEVİLMEYECEK!

yanıt19
yanıt80
Berat Kaya:

Makam mevki gelip geçicidir önemli olan devlettir nedemek kanadı kırık Türkiye Türkiye muz cumhuriyeti mi

yanıt128
yanıt8
Erdem Taner:

Ahmet kaya denen kardeş bölücü müsün? sen niye yaşlansın dipçik gibi dipdiri duruyor reisimiz.Evet yaşı olabilir ama daha kemiği yeter onun görmüyor musun kafir devletleri hepsi titriyor karşısında.Yaşlı filan değil.

yanıt46
yanıt109
Ali Çelik:

Süleyman soylu yoksa kanadı kırık Bir akparti olacağı kesindir ve net söylüyorum belediye seçimlerini de kesinlikle akparti kaybeder Süleyman soylu kaldığı yerden devam etmelidir

43
93
yanıtYanıtla
mahmut:

Var veya yok. Biz bu yönetime güveniyoruz. Demek ki soyluya başka (belki de daha hassas) görev var.

47
71
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

Süleyman Soylu teröre karşı çok muazzam mücadele ediyordu. Keşke kalıp terörün kökünü kazımaya devam etseydi. Neden kabinede yer almadı bilmiyorum.

44
71
yanıtYanıtla
Erdem Taner:

Reisim bilir işini sen kafanı yorma gökhan kardeşim.Terör dediğin bitti zaten uyuşturucu meselesi de gelen bakanla biter bakarsın.Reis ne derse o.Biat etmeyenler biat edecek bitecek bu işler sen kafanı yorma bu işlere.

yanıt18
yanıt27
ferfer:

sayın soylu 3-5 kişi kaldı onuda 1 ayda bitirecez demedimi olmayan şey için endişelenip kendini yoruyorsun bu millete korku pompalıyorsun sen nasıl vatan sevdalısısın dediklerine inanmıyormusun hangisi yanlış hangi dediğini yapmadıda sen böyle şüphe ediyorsun ???

yanıt14
yanıt5
Erdem Taner:

Gökhan kardeşim bilemedi fırfır sende üsteleme artık.O iyi niyetle söylüyor.Soylu başkanımın başarısını çekemeyenler var bu ülkede.Hep dış mirakların işi bunlar.

yanıt9
yanıt15
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title