Haberler

Van yerel haberleri... Aski'den Planlı Su Kesintisi: Etimesgut, Sincan ve Yenimahalle İlçelerinin Bir Kısmında 26 Yıllık İçme Suyu Vanaları Değiştirilecek

Güncelleme:

Van gelişmesine göre Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Etimesgut, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinin bir kısmında, 1 Ağustos (yarın) saat 23.59’dan 2 Ağustos Salı günü saat 23.59’a kadar su kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Etimesgut, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinin bir kısmında, 1 Ağustos (yarın) saat 23.59'dan 2 Ağustos Salı günü saat 23.59'a kadar su kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri; Etimesgut, Sincan ve Yenimahalle'de 26 yıl önce yapılmış ve 10 yıldır çalışmadığı tespit edilen şebeke ana boru vanalarının değişim, tamir ve montajlarını yapacak. 300 personel, 30 iş makinesi, 20 ekip aracı, 15 mobil grup, 8 vidanjör ile yürütülecek çalışmalar nedeniyle söz konusu ilçelere bağlı bazı mahallelerde yarın saat 23.59'dan 2 Ağustos Salı günü saat 23.59'a kadar bir gün süreyle su kesintisi uygulanacak.

Yarın gece yarısı çalışmalara başlayacak ekipler, 24 saatte tüm değişim ve montajları tamamlamayı planlıyor. Acil ihtiyacı karşılayacak şekilde su tankerleri de hizmete hazır halde bekletilecek. Vana değişimi nedeniyle bir gün boyunca su kesintisinin yapılacağı ilçe ve mahalleler şunlar:

Etimesgut İlçesi:

Etiler, 30 Ağustos, Kazım Karabekir, Süvari, Piyade, Topçu, Elvan, Oğuzlar, Ayyıldız, Atakent, Bahçekapı, Erler, Şeker, Tunahan, Eryaman, Şehit Osman Avcı mahallelerinin tamamı ile Yeşilova Mahallesi Destek Sokağı.

Sincan İlçesi:

Selçuklu, Maraşal Çakmak, Andiçen, Atatürk, Tandoğan, Malazgirt, Pınarbaşı, Osmanlı, Ertuğrulgazi, Ahi Evran, İstasyon, Akşemsettin, Plevne, Saraycık, Yunus Emre, Ulubatlı Hasan, Fatih, Gazi Osman Paşa, Gökçek, Mevlana, Törekent, Osmaniye, Organize Sanayi Bölgesi, Menderes, Çoğlu, 29 Ekim, Adalet, Mustafa Kemal ve Fevzi Çakmak mahalleleri.

Yenimahalle İlçesi:

Yeni Batı Mahallesi ile Batı Sitesi Mahallesi'nin bir kısmı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Etimesgut Hisarcık Sincan Yerel Güncel Haberler

title