Haberler

Ankara'daki Helikopter Kazası

Gölbaşı ilçesi yakınlarında, askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerden Teknisyen Başçavuş Uluçeşme'nin cenazesi, memleketi Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde toprağa verildi.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında, askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerden Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme'nin cenazesi, memleketi Günyüzü ilçesi Gümüşkonak beldesinde defnedildi.

Şehit Uluçeşme'nin naaşı, Kara Havacılık Okul Komutanlığında düzenlenen törenin ardından karayoluyla Gümüşkonak beldesi Yunus Emre Mahallesi'ndeki babaevine getirildi.

Babası İbrahim Uluçeşme ve annesi Nazik Uluçeşme, kardeşleri İzzet Uluçeşme, İmdat Uluçeşme, Süheyla Uluçeşme, eşi Sevinç Uluçeşme, oğlu Batuhan, kızı Afranur ve yakınları tarafından karşılanan Uluçeşme'nin cenazesi, daha sonra belde halkının omuzlarında eve bir kilometre uzaklıktaki Musalla Meydanı'na getirildi.

Burada düzenlenen törene şehidin yakınları ile Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Garnizon Komutanı Korgeneral Abidin Ünal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ve diğer ilgililer katıldı.

Uluçeşme'nin naaşı, Eskişehir Müftüsü Niyazi Ersoy tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Gümüşkonak Mezarlığı'nda toprağa verildi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Güncel

Gümüşkonak Eskişehir Günyüzü Politika Güncel Haberler

title