Haberler

Ankara'da yılbaşı tedbirleri KGYS merkezinden takip ediliyor

Güncelleme:

Ankara'da İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KGYS merkezinde bulunan ekipler, yılbaşı denetimlerini takip ediyor. Merkezde yüksek çözünürlüklü kameralarla Kızılay Meydanı, Tunalı Hilmi Caddesi gibi alanlar izleniyor. Hava araçlarıyla da destek veriliyor. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Arif Hakan Tandoğan, tedbirlerin sabah 07.00'ye kadar devam edeceğini belirtti.

ANKARA'da yılbaşına ilişkin emniyet tedbirleri, İl Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) merkezinden takip ediliyor.

Başkent'te İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KGYS merkezinde bulunan ekipler yılbaşı denetimlerini takip ediyor. 180 personelin görev yaptığı merkezde, Kızılay Meydanı, Tunalı Hilmi Caddesi, Aşkabat Caddesi gibi gece hayatının hareketli geçtiği alanlar yüksek çözünürlüklü kameralarla izleniyor. İhtiyaca göre hava araçlarıyla yerdeki ekiplere destek veriliyor.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Arif Hakan Tandoğan, KGYS merkezinde çalışmaları takip etti. Tandoğan, yılbaşına yönelik tedbirlerin bir hafta öncesinden başladığını belirterek, "Bu tedbirler çerçevesinde 18 bin 100 personelimiz, 1484 ekibimizle beraber bu geceyi inşallah sorunsuz bir şekilde atlatmayı planlıyoruz. 68 ayrı uygulama noktamızdaki bu uygulama noktaları dinamik uygulama noktaları, sayıları artabiliyor, eksilebiliyor. Vatandaşın huzurlu bir şekilde, yılbaşını geçirmesini umut ediyoruz. Almış olduğumuz tedbirler kapsamında arkadaşlar KGYS merkezine gelen tüm ihbarlar anında sahadaki ekiplerimize iletiliyor. Kameralarımız ve takip sistemlerimiz sayesinde hızlı bir şekilde olaylara etkin bir şekilde müdahale ediyoruz" dedi.

Tandoğan, ekiplerin sabah 07.00'ye kadar yılbaşı tedbirleri kapsamında çalışmaya devam edeceğini aktardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Kızılay Meydanı Tunalı Hilmi Yılbaşı Ankara Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title