Haberler

Ankara'da Yağışlar Artacak, Ulaşımda Aksamalar Olabilir

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da halen devam eden yağışların akşam saatlerinde etkisini artıracağı ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde etkili olacağı uyarısı yaptı. Ulaşımda aksamalar ve su baskınına karşı dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji; Ankara'da halen devam eden yağışların akşam saatlerinde etkisini artıracağı ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde etkili olacağı uyarısı yaptı. Ulaşımda aksamalar ve su baskınına karşı dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da bu akşamdan itibaren etkisini artıracak olan yağmur yağışının, gece yarısına kadar karlı karışık yağmur şeklinde etkili olacağı uyarısı yaptı. Başkentli yurttaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıldığı Meteoroloji açıklaması şöyle:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; Ankara'da halen yer yer devam etmekte olan yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini arttırması ve kuvvetli (20-40 kg/m2) olması bekleniyor. Yağışların 1200 m üzeri yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte ulaşımda aksamalar, su baskını gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır."

Kaynak: ANKA / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Ulaşım Doğal Afet Hava Durumu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title