Haberler

Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Gözaltına Alındı, 500 Bin Lira Değerinde Uyuşturucu Ele Geçirildi

Güncelleme:

Ankara'da narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, 500 bin lira değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda uzun namlulu silahlar, uyuşturucu maddeler ve çeşitli suç aletleri ele geçirildi.

ANKARA'da narkotik ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı, 500 bin lira değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Etimesgut ve Sincan ilçelerinde uzun namlulu silahlar kullanarak uyuşturucu ticareti yapan ve çeteleşmeye çalışan suç yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, A.U. ve C.S. isimli 2 şüpheli gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, AK-47 Kalaşnikof uzun namlulu tam otomatik tüfek, Kale KCR model tam otomatik tüfek, 1 av tüfeği, 2 sis bombası, bu silahlara ait çok sayıda mermi, 244 gram kokain, 0,70 gram eroin ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 500 bin lira para ele geçirildi.

Çok sayıda suç kaydı bulunan 2 şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Ankara Operasyon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title