Haberler

Ankara'da MLKP propagandası yapan 2 şüpheli gözaltına alındı

Güncelleme:

Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, MLKP terör örgütünün faaliyetlerine yönelik çalışma başlattı. Suriye'de PKK/YPG kontrolündeki bölgede MLKP mensupları ile birlikte silahlı eğitim alan B.Y. ile örgütün yasal alan faaliyetlerini yürüten M.H.'nin terör örgütüne eleman temin etmeye ve gençlik yapılanması kurmaya çalıştıkları tespit edildi. 2 şüpheli, şafak vakti düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda, propaganda amaçlı kullanılan malzemeler ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

ANKARA'da, Marksist-Leninist Komünist Parti (MLKP) silahlı terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 2 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, MLKP terör örgütünün faaliyetlerine yönelik çalışma başlattı. Suriye'de PKK/ Ypg kontrolündeki bölgede MLKP mensupları ile birlikte silahlı eğitim alan B.Y. ile örgütün yasal alan faaliyetlerini yürüten M.H.'nin terör örgütüne eleman temin etmeye ve gençlik yapılanması kurmaya çalıştıkları tespit edildi. 2 şüpheli, şafak vakti düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda, propaganda amaçlı kullanılan malzemeler ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Emniyet Müdürlüğü Gençlik Suriye Ankara YPG PKK Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title