Haberler

BM'nin Çalışmaları 6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümünde Sergilendi

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde düzenlenen '6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümünde BM'nin Çalışmaları' konulu fotoğraf sergisi, BM Türkiye Mukim Koordinatörlüğü ve Türkiye'deki BM kuruluşlarının depremlerin ardından yardım ve yeniden inşa çalışmalarını ele alıyor. Sergi, 1-12 Şubat tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde "6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümünde BM'nin Çalışmaları" konulu fotoğraf sergisi düzenlendi.

Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Mukim Koordinatörlüğü ve Türkiye'deki BM kuruluşlarının depremlerin ardından yardım ve yeniden inşa çalışmalarının ve ilk günden bu yana sahadaki faaliyetlerinin ele alındığı sergi, Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde bulunuyor.

"6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümünde BM'nin Çalışmaları" fotoğraf sergisinde, BM Türkiye Mukim Koordinatörlüğü ve Türkiye'deki BM kuruluşlarının Türkiye'nin bölgedeki yeniden inşa çalışmaları ve kimseyi geride bırakmama yönündeki toparlanma çabalarını destekleme kararlılığı vurgulanıyor.

1 Şubat'ta açılan sergi, 12 Şubat'a kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Türkiye Kızılay Ankara Deprem Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title