Haberler

Ankara'da 2 Kişi Zehirlenerek Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Ankara Valiliği, Keçiören ilçesinde bir apartmanda zehirlenen 7 kişiden 2'sinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Ankara'da 2 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişininse zehirlendiği binada ekiplerin çalışmaları sürüyor

ANKARA - Ankara Valiliği, Keçiören ilçesinde bir apartmanda zehirlenen 7 kişiden 2'sinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Ankara Valiliği tarafından Keçiören ilçesinde bir apartmanda iddiaya göre tarım ilacı kullanılması sonucu 2 kişinin yaşamını yitirdiği olaya ilişkin açıklama yapıldı. Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün sabah saat 07.33'te Keçiören ilçemizde ikamet eden bir aileden baş dönmesi, bulantı, kusma ve karın ağrısı şikayetleri alınmış olup, konu ile ilgili olarak derhal sağlık ekipleri görevlendirilmiştir. Emniyet, AFAD, UMKE, SAKOM ve GAMER ekiplerimizden alınan bilgiye göre durumdan etkilenen 7 vatandaşımızın olduğu, ilk bulgulara göre şahıslarda zehirlenme belirtilerinin görüldüğü değerlendirilmiştir. Hastanelere nakilleri sağlanan şahıslardan 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, diğer vatandaşlarımızın tedavilerine devam edilmektedir. Söz konusu bina ve çevresinde gerekli tedbirler alınmıştır. Olayın kesin sebebinin belirlenmesi için inceleme ve araştırmalar Cumhuriyet Başsavcılığı nezaretinde uzman ekiplerce sürdürülmektedir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Valiliği Ankara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title