Haberler

Ankara Anaokul Öğrencileri Sahnede Istiklal Marşının 10 Kıtasını Okudu

Istiklal marşının kabulünün 91'inci yıl dönümü nedeniyle Ankara'nın Kahramankazan İlçesinde Gülnaz-İbrahim Güngör Tara Kız Meslek Lisesi tarafından düzenlenen programda okul bünyesinde bu yıl açılan anasınıfı öğrencilerinin sahnede okuduğu İstiklal Marşı büyük alkış aldı.

Istiklal marşının kabulünün 91'inci yıl dönümü nedeniyle Ankara'nın Kahramankazan İlçesinde Gülnaz- İbrahim Güngör Tara Kız Meslek Lisesi tarafından düzenlenen programda okul bünyesinde bu yıl açılan anasınıfı öğrencilerinin sahnede okuduğu İstiklal Marşı büyük alkış aldı.

Kahramankazan ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 91'inci yıl dönümü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Kahramankazan Aile Yaşam Merkezinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Engin Aksakal, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Yazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Ersel Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz, okul müdürleri ve veliler ile öğrenciler katıldı. Çeşitli gösterilerinin yanı sıra İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı programın en dikkat çeken bölümü ise Gülnaz-İbrahim Güngör Tara Kız Meslek Lisesi'nde bu yıl açılan ana sınıfı öğrencilerin sahnede söylediği İstiklal Marşı'nın on kıtası oldu. Yaşları 4 ile 5 arasında değişen öğrencilerin İstiklal marşını ezbere okumaları salondan büyük alkış alırken bazı veliler gözyaşlarına hakim olamadı. Tören sonunda İlçe Kaymakamı Engin Aksakal sahneye çıkarak öğrencileri tebrik ederek onlara hediyeler verdi. Öğrenci velileri de çocuklarının henüz 4 yaşında olmalarına rağmen hiç zorlanmadan İstiklal marşının 10 kıtasını zorlanmadan ezberledikleri ve sahnede de çok güzel bir şekilde okudukları için gururlu ve mutlu olduklarını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Güngör Orhan Yazıcı Aksakal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title