Haberler

Anka'nın Haberinin Ardından Hakkında "Sarkıntılık Yapmak Suretiyle Çocuğun Cinsel İstismarı" Soruşturması Yürütülen Öğretmenin Görev Yeri Değiştirildi

Güncelleme:

ANKA Haber Ajansı’nın, “Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı” suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 9 aydır soruşturma yürüttüğü öğretmen O.S.K.’nin Altındağ’daki Karapürçek Şehit Ferhat Muratoğlu İlkokulu’nda birinci sınıf öğrencilerine ders vermekle görevlendirildiği haberi üzerine; O.S.K.’nin görev yerinin değiştirilerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrine verildiği öğrenildi.

ANKA Haber Ajansı'nın, "Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı" suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 9 aydır soruşturma yürüttüğü öğretmen O.S.K.'nin Altındağ'daki Karapürçek Şehit Ferhat Muratoğlu İlkokulu'nda birinci sınıf öğrencilerine ders vermekle görevlendirildiği haberi üzerine; O.S.K.'nin görev yerinin değiştirilerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrine verildiği öğrenildi.

ANKA Haber Ajansı, 2022 yılında Keçiören'de görevli olduğu Arif Nihat Asya Okulu'nda bir öğrenciye davranışı nedeniyle "Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı" suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hakkında 9 aydır soruşturma yürütülen O.S.K.'nin Altındağ'daki Karapürçek Şehit Ferhat Muratoğlu İlkokulu'nda görevlendirildiğini ortaya çıkarmış ve velilerin buna yönelik tepkisini haberleştirmişti.

Veliler, öğretmeni okula şikayet ederek görev yerinin değiştirilmesini isterken, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise öğretmen O.S.K. hakkında görev yeri değişikliği, aylıktan kesme cezası verildiğini ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın yargıdan karar çıkana kadar başka bir şey yapamayacağını bildirmişti.

Bir veli ise şikayet dilekçesinde, "Oğlum, O.S.K. yüzünden okula gitmek istememektedir. Okula giderken titremektedir. Sınıfta çok bağırdığını, azarladığını söylemektedir. Yüksek sesle bağırdığından çok etkilenmiştir, sınıfta altını ıslatmıştır" ifadesini kullanmıştı.

ANKA'nın haberi üzerine O.S.K.'nin görev yerinin değiştirilerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrine alındığı öğrenildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Milli Eğitim Müdürlüğü Karapürçek Altındağ Ankara Hukuk Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
title