Haberler

Anıtkabir'de tehlikeli provokasyon! Şeriat çağrısı yapıp, "Kahrolsun Cumhuriyet" sloganları attı

Güncelleme:

Ankara'da Anıtkabir avlusunda bir şahıs, "Kahrolsun Cumhuriyet, şeriat gelecek" ve "Lanet olsun Cumhuriyet'e" sloganları atarak provokasyona imza attı. Ziyaretçilerin tepkisi sonrası görevli askerlerce yakalanan şahıs, polisler ekiplerine teslim edildi. Gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklandı.

Anıtkabir'de "Lanet olsun Cumhuriyet'e" ve "Şeriat gelecek" sloganları attıktan sonra gözaltına alınan Y.T., tutuklandı.

ANITKABİR'DE "KAHROLSUN CUMHURİYET" SLOGANLARI ATTI

Anıtkabir avlusunda cumartesi günü Y.T. "Kahrolsun Cumhuriyet, şeriat gelecek" ve "Lanet olsun Cumhuriyet'e" sloganları attı.

TUTUKLANDI

Çevredekilerin tepkisi üzerine Anıtkabir Komutanlığı'nda görevli askerlerin yakaladığı şüpheli, ihbarla olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.T., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Anıtkabir'de 'şeriat' sloganına tutuklama

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anıtkabir Ankara Hukuk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (62)

Serdar Koç:

Şeriat ile yönetilen ülkeler var oraya uza oğlum

896
698
yanıtYanıtla
Kemal Yavuz:

Oyle bir ulke yok kocum benim. Seriatin ne oldugunu ogrenmeden bol keseden atmayi iyi beceriyosunuz. Tipki bu haberdeki laik solcu kemalist gibi. Piyasaya bunlari surmekten yorulmadiniz. Insanlari kendi cehaletlerinizle darlatmadan bikmadiniz.

yanıt463
yanıt640
ebu Plombier:

Sen de Fransa'ya uza oğlum

yanıt484
yanıt440
süleyman koç:

şeriatla yönetilen ülke yok malesef kardeşim senindediklerin şeriat değil

yanıt180
yanıt109
ibrahim yeraydın:

Şeriat o değil diyen cehalet ehli , he evet evet sizin bildiginiz doğru şeriat,bı sizinki doğru şeriat ...gidin tedavi olun ya zira zeka geriliği ciddi bir hastaliktir.seriat isteyen yallah şeriatla yönetilen ulkelere

yanıt210
yanıt188
mehmet turan:

Bizi karıştırmak için yeni yöntem OYUNA GELME TÜRKIYEM

yanıt190
yanıt13
sade vatandaş:

milli bayramlarda anıtkabirde Atatürk yerine başkalarına tezahurat yapanları gördük ama bir gün oda unutulacak hatırlanan anılan daima Atatürk olacak birleşmiş mlletler bile doğumunun yüzüncü yılını Atatürk yılı ilan etmişti varmı içerde ve dışarıda böyle saygı duyulan itibarlı bir devlet adamı

447
343
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

size bu devletin dininin islam halkınında islamcı olduğunu öğreteceğiz

yanıt9
yanıt31
Mete GÖK:

Arabistanda daha rahat yaşarsın yallah Arabistan'a

yanıt20
yanıt9
ERKAN ÜNAL:

Şimdi bunu döven hapse mi atılıyor,bilen biri varsa açıklayabilir mi ?

221
87
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title