Haberler

Anadolu Üniversitesinde akademik makale yazımı çalıştayı

Anadolu Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından "De Gruyter Akademik Makale Yazımı Çalıştayı" düzenlendi.

Anadolu Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından "De Gruyter Akademik Makale Yazımı Çalıştayı" düzenlendi.

Çalıştayda Almanya Merkezli de Gruyter Yayınevi yetkilileri tarafından uluslararası hakemli bir dergiye makale hazırlarken dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı. Çalıştayda ayrıca makalenin hazırlanma aşaması öncesinde ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgiler verildi. Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda bilim insanı katıldı. Etkinlikte de Gruyter Yayınevi Türkiye, Rusya, Orta Asya ve Afrika Ülke Müdürü Deniz Can Kurt, Editör Koordinatörü Dr. Irmina Fortunato ve Yönetici Editör Dr. Katarzyna Grzegorek konuşmacı olarak yer aldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Deniz Can Kurt, "Türkiye'de üniversitelerde bilimsel yayın yapmak ve bunu hakemli bir dergide yayınlatmak kariyer için çok önemli. Bu konuda ulusal dergilerin tutumlarını bilmek ve buna göre hareket etmek sizin makalelerinizin kabul olma olasılığını arttıracaktır. Bunun yanı sıra nasıl bir yol izlemeniz konusunda size öncülük edecektir ve bu sayede boşa kürek çekmemiş olacaksınız" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Üniversitesi Türkiye Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title