Haberler

Anadolu Partisi'nin Başkanlık Divanı İstifa Etti

Güncelleme:

Genel Seçimden yüzde 0.06'lık oyla çıkan Anadolu Partisi'nde Başkanlık Divanı görevi bıraktı. Yunus Yunusoğlu, istifaların siyasi etik gereği verildiğini söyledi.

Genel Seçimden yüzde 0.06'lık oyla çıkan Anadolu Partisi'nde Başkanlık Divanı istifa etti. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yunus Yunusoğlu, istifaların kopma ve ayrışma amacıyla değil siyasi etik gereği verildiğini söyledi.

SEÇİM YARALARINI SARACAKLAR

CHP'den ayrılan Emine Ülker Tarhan'ın kurduğu Anadolu Partisi, ülke genelinde altı ayda örgütlenerek girdiği genel seçimden yüzde 0.06 oyla çıktı. Parti, seçim yaralarını Başkanlık Divanı'nı yenileyerek saracak.

"HDP PARLATILDI"

Örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yunus Yunusoğlu, bu seçimde AK Parti'ye tepki gösteren seçmenin iktidara ders vermek için üç partiye yöneldiğini, HDP'nin parlatıldığını öne sürdü.

"İSTİFALAR KOPMA VE AYRIŞMA DEĞİL, SİYASİ ETİK"

Yunusoğlu, seçimin ardından Başkanlık Divanı'nın siyasi etik gereği genel başkana istifalarını sunduğunu belirterek, "İstifalarımızı sunarak, Genel Başkanımız Tarhan'ın yeni arkadaşlarımızla çalışabilmesinin önünü açtık. İstifalar bir kopma, ayrışma değil, daha güçlü ve tempolu maratonun yapılanması için verildi. Seçimlerden çıkan sonuçtan tüm siyasi partiler ders almalı. Türkiye'nin en genç partisi olarak Anadolu Partisi'ne çok görevler düşüyor. Milleti ayrıştıran değil, kaynaştıran politikalara sahip Anadolu Partisi geleceği de kucaklayacak." dedi. Hükümet kurulamadığı takdirde seçimlerin tekrarlanabileceğine dikkat çeken Yunusoğlu, "O zaman Anadolu'nun, kendi partisi Anadolu'ya görev verip, kucaklayacağına inancımız tamdır. Anadolu Partisi, etik değerlere saygılı kadrolarıyla, politik dolaplar çevirmeden her dem tazelenip örnek yönetimler sergileyecek." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Ülker Tarhan Anadolu Partisi Yunusoğlu Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

Ahmet:

Kadın bildiği doğruların üzerinden gitti sizin gibi koyun sürüsünden olmadığını kanıtladı bir çok yanlış vardı ve bunları gördü. . .

10
6
yanıtYanıtla
anti elitist:

Elitisit tepedenci halkına yabancı politikacıların sonu. . .

12
3
yanıtYanıtla
Ömer Danlı:

Hey yavrum Emine. CHP sayesinde vekil oldun onu da layıkı ile yapamadın. parti kurdun aldın boyunun ölçüsünü. Siz kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz.

10
3
yanıtYanıtla
Delikanli nMobil-IOS:

Sayin meine hanim Ben Ahmet davutoglu basbakan Size bir teklifim var üc defa zurna Kemal deyin Size otositop bakanligini vereyim

7
6
yanıtYanıtla
Erdeniz:

Chp , ye Geri dönün kişiselliği bi kenara bırakıp partinizi düşünün! Baykal, dan örnek alın

8
5
yanıtYanıtla
XXXLLL:

NE SANIYORDUN Kİ CHP SİZ SEN BİR HİÇSİN. DAGINIK DUGUNUK Bİ KADINSIN. ÜLKEYİ NASIL TOPLAYACAN. KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VER ÖNCE

10
3
yanıtYanıtla
Ali kılıçMobil-IOS:

Küçük insanlar aldığınız oy ortada Emine hatun kına yapsın bencilliğin bedeli

8
3
yanıtYanıtla
serefmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Guzel bir hanim lakin ukala itici bi tip

9
2
yanıtYanıtla
Osmanlı kara muratmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hiç boşuna çalışma git bahçeye domates ek allaha dua et yemek yap kocana otur keyfine bak

10
1
yanıtYanıtla
:

YAHU SİZİN GİBİ PARTİLERİN YAPTIĞI, OY PUSULALARINI KABARTARAK SEÇMENE ZORLUK ÇIKARIP MİLLİ SERVETİ HEBA ETMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL! BİR TABANINIZ YOK, ÖNGÖRÜ BASİRETİNİZ YOK, ANKET YAPTIRIP NABIZ YOKLAMANIZ YOK, ANCAK GARDEN PARTY ORGANİZE EDERMİŞ GİBİ SİYASİ PARTİ KURUP ŞAPA OTURUYORSUNUZ! BU KADAR BASİRETİ OLMAYAN, ALACAĞI OYU GÖRMEKTEN ACİZ İNSANLARIN DEĞİL ÜLKE; APARTMAN BİLE YÖNETMELERİ MÜMKÜN DEĞİL. . .

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title