Haberler

Anadolu Efes Seride Öne Geçmek Istiyor

THY Euroleague play-off serisinin üçüncü maçında yarın evinde Olympiakos ile karşılaşacak olan Anadolu Efes, saha avantajını da kullanarak rakibini mağlup edip seride 2-1 öne geçmek istiyor.

THY Euroleague play-off serisinin üçüncü maçında yarın evinde Olympiakos ile karşılaşacak olan Anadolu Efes, saha avantajını da kullanarak rakibini mağlup edip seride 2-1 öne geçmek istiyor. Anadolu Efes, THY Euroleague çeyrek final üçüncü karşılaşmasında yarın saat 19.30'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak. Saha avantajı rakipte olmasına rağmen deplasmandaki ikinci maçı kazanarak durumu 1-1'e getiren lacivert-beyazlılar, final-four için bir adım öne geçmenin peşinde.

Turun ilk iki mücadelesini Yunanistan'da oynayan Anadolu Efes, birinci maçı 87-72 kaybetmesine rağmen ikinci karşılaşmada rakibini 73-71 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla seride durumu 1-1'e getiren İstanbul ekibi, yarın oynayacağı mücadeleye de galibiyet parolasıyla çıkacak. Perasovic'in takımı, evinde oynayacağı iki maçta da Yunan temsilcisini mağlup ederse THY Euroleague'de Final-Four'a yükselecek.

(Uygar Aydın / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdi İpekçi Spor Salonu Anadolu Efes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title