Haberler

Anabilim Kariyer Akademisi Ünlü Ustalarla Açıldı

Anabilim Eğitim Kurumları'ndan yaşam boyu eğitim ve kariyer imkanı.

İstanbul'da 25 yıllık tecrübesiyle eğitim veren köklü özel eğitim kurumu Anabilim Eğitim Kurumları, Anabilim Kariyer Akademisi'nde eğitimlere 10 Aralık 2011 tarihinde yaptığı tanıtım toplantısıyla başladı.

Bir insanın yetenek koleksiyonunu ülkenin en büyük hazinesi olarak gören ve "Yaşam Boyu Kariyer Yönetimi" anlayışıyla eğitimlerine başlayan Anabilim Kariyer Akademisi, çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir yelpazede eğitimler ve kariyer geliştirme imkanları tanıyan birbirinden renkli eğitim programları sunuyor.

Başarılı komedyen Yavuz Seçkin'in sunuculuğunu yaptığı tanıtımda davetliler, AKA bünyesindeki tüm programları; tiyatrocu Aliye Uzunatağan ve Ali Erkazan'dan spor spikerleri Ertem Şener, Ümit Aktan, Fatih Demirkol ve Emre Tilev'e, Fonetik-Diksiyon Eğitmeni Atilla Sarıkayalı'dan Fotografik Hafıza Dünya Şampiyonu Melik Duyar'a, ünlü DJ Suat Ateşdağlı'dan Türk Beyin Takımı Kaptanı Ferhat Çalapkulu'na kadar birbirinden değerli eğitmenlerin katkıda bulunacağı programlar hakkında bilgi sahibi oldular. Toplantıya ayrıca sanatçılar Ayşegül Atik ve Bulut Aras da katıldı.

Anabilim Kariyer Akademisi Türkiye'de alanında uzmanlaşmış ve kariyerlerinin en üst noktasına ulaşmış ünlü pek çok tiyatrocu, sinemacı, sporcu, eğitimci, akademisyenle kariyerini bir üst seviyeye taşımak isteyen yetişkinleri ve öğrencileri bir araya getirecek eğitimlerine Aralık 2011 tarihinde 16 sınıfla başlıyor. En az 6 kişi, en fazla ise 20 kişinin yer aldığı sınıflara Aralık 2011 tarihinden itibaren yeni ve renkli konu başlıkları taşıyan sınıflar eklenecek.

Zengin içerikli eğitimler, uzman işbirlikleri

Anabilim Kariyer Akademisi Genel Koordinatörü Ceylan Adanalı Kabadayıoğlu, kişisel gelişimini sağlamak isteyen herkesin Anabilim Kariyer Akademisi'nde kendisine uygun bir eğitim programı bulabileceğini söyledi. Kabadayıoğlu, "Yaşam Boyu Kariyer Yönetimi" anlayışıyla programlarını oluşturduklarına dikkat çekerek 8 ana kategoride toplam 63 adet eğitim, etkinlik ve koçluk programlarının hayata geçirileceğini belirtti. Ceylan Adanalı Kabadayıoğlu, Anabilim Kariyer Akademisi olarak bu eğitim programları için Marmara Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Türk Beyin Takımı, Altis Nöroloji ve Psikolojik Danışmanlık, Keşif Küresi, KA Astronomi, Mad Science, Eğlen Bilim, Ekol Psikolojik-Pedagojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, Ahşap Çerçeve İp Kukla Tiyatrosu, Mensa Üstün Yeteneklileri Destekleme Derneği ve Mind Lab gibi kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaptıklarını açıkladı.

Uluslararası pek çok başarıya imza atan ünlü yapımcı ve yönetmen Fehmi Gerçeker, tiyatro dünyasının duayenleri Aliye Uzunatağan ve Ali Erkazan, Türkiye radyolarında ilk kez canlı gece kuşağını başlatan Dr. Atilla Sarıkayalı, ekranların sevilen yüzleri Ümit Aktan, Ertem Şener, Emre Tilev, Fatih Demirkol ile müzik dünyasının ünlü DJ'leri Suat Ateşdağlı, Murat Güney gibi isimlerle Anabilim Kariyer Akademisinde çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten koordinatör Kabadayıoğlu bu ustaların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmanın bir onur olduğunu sözlerine ekledi.

Anabilim Kariyer Akademisi, her yaştan öğretmen, öğrencilerle birlikte velilere ve kariyerlerinde bir üst seviyeye çıkmayı amaçlayan, geleceklerini daha iyi inşa etmek üzere gerekli olan eğitimleri vererek etkin bir kariyer yönetimi imkanı sağlamayı amaçlıyor. Akademide piyano eğitiminden, film çekimine, üstün yeteneklileri geliştirmekten radyo televizyon sunuculuğuna, fotoğrafçılıktan Karagöz – Hacıvat oynatımı eğitimine ve astronomiden DJ eğitimine kadar günümüz dünyasının pek çok farklı donanımlarını katılımcılara aktarmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title