Haberler

Amca ile yeğenleri arasındaki kavga kanlı bitti: 4 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Kastamonu'daki bir köyde su isale hattındaki arızanın giderilmesi sırasında amca ile yeğenleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek silahlı kavgaya dönüşmesiyle 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kastamonu'da amca ile yeğenleri arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişide ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İhsangazi ilçesine bağlı Bozarmut Köyünde su isale hattındaki arızanın giderilmesi sırasında iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki aile arasında silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada Kadir Gideroğlu (64) ile yeğenleri Mehmet Gideroğlu ve Hüseyin Gideroğlu, ayrıca Hüseyin'in eşi Merve Gideroğlu ve anneleri Gülşen Gideroğlu ağır yaralandı.

Mehmet Gideroğlu

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince ağır yaralananlar İhsangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet Gideroğlu ve Hüseyin Gideroğlu ile Hüseyin'in eşi Merve Gideroğlu hayatını kaybetti, anneleri Gülşen Gideroğlu ise ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi. Mehmet ve Hüseyin'in amcaları Kadir Gideroğlu da olay yerinde hayatını kaybetti. Buradan alınan cenazeler, Kastamonu Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Hüseyin Gideroğlu

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Yaşanan silahlı kavga sonrasında hem köyde hem de İhsangazi Devlet Hastanesi ile Kastamonu Devlet Hastanesinin önünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Ayrıca olaya karıştığı tahmin edilen şüphelilerin kaçma ihtimaline karşı da yol güzergahlarında araçlar durdurularak kimlik kontrolü yapıldı.

AİLENİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İhsangazi Devlet Hastanesi önünde özel harekat polisleriyle komando birliklerinin de önlem aldığı olayda ailenin yakınları gözyaşlarını tutamayarak sinir krizleri geçirdi. Yaşanan olay sonrası Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz ile Kastamonu İl Jandarma Komutanı Albay Metin Özbek, İhsangazi Kaymakamı Muhammed Öztaş, İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık, İhsangazi Devlet Hastanesine giderek aile yakınlarına başsağlığında bulundu.

Olayın ardından yapılan incelemede ilk etapta M.Gideroglu'nun gözaltına alındığı öğrenildi.

Gülşen Gideroğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhsangazi Kastamonu Bozarmut kavga Haberler

500

Yorumlar (45)

SAKİNE SAĞLIK:

sevindirici haber, birbirlerini imha etmeleri ise daha güzel

13
21
yanıtYanıtla
Armutçu:

Allah belanı versin senin.ezik yitik insan. Kesinlikle hayat boyu itilmiş kakılmış bi halta sahip olamamışsın. Yoksa insanlar hakkında şerefli hiç bir insan böyle konuşmaz. Ezik aç sefil

yanıt8
yanıt1
BİNGÜL TEYZE:

Şu yalan dünyanın malı mülkü için deydimi e ne oldu şimdi bütün su kanalları sizin olsa gidenler geri gelirmi nefsini kanaatkar etmek çok önemli dünyanın malı mülkü sizin olsa ne yazar ölüm var ölüm gani gani rahmet diliyorum nur içinde yatsın lar mekanları cennet olsun rabbim geride kalanlara sabırlar versin inşallah

18
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Lan ne için olmuşlar birde cennete mı gitsin

yanıt1
yanıt0
adem:

kavganin sebebi senin suyun cok benim az veya tamiri hep ben yapiyorum sen belescisin gibi sebeplerdir buyüzden dünyanin gelismis ülkelerinde araziler dogal kaynaklar sahislara degil devlete aittir adam bir dönümlük araziye iki lahana ekiyor tarim arazileride heba oluyor devlet bunlari bu isi yapabilenlere devretmeli ciftciye bosuna para vermeyi birakip üretim yapmaya imkanlar saglamali isi erbabina birakmali keyfi bos birakilan arazilerde hayvan üreticiligi niye yapilmiyor et yemeyecekmiyiz

17
1
yanıtYanıtla
Niko:

Konuşmak çok kolay memlekette.soyliyecegine sen yapsana.

yanıt3
yanıt2
adem:

sen istanbulda gecekonduda oturup bos bos gezmeye alismissin tabi sana zor gelir keske benim arazim olsada yapsam sizin gibi yoz birakip büyük sehirlere göc etmezdim

yanıt2
yanıt0
.istanbull:

Bu gericilere bu silahları kim veriyor amerikaya yetiştik kafasına göre silah almak taşımak ne oluyor

13
3
yanıtYanıtla
gurtlar vadisi oldu ülkem:

bu olaylar insanlarımızın kalitesinin ne kadar düştüğünün bir belgesidir aynı zamanda çok fazla cahiller gerici insanlar çoğaldı kavga dövüş toplumun vazgeçilmezi oldu artık saygı sevgi kavramları yok oldu yada edildi, , bundan çok değil 20 sene öncesi bile Türkiyem insanı çok daha kaliteli saygılı birbirini seven bir toplumdu kalabalıklaştıkça dahada cahilleşiyoruz kalitesizleşiyoruz tv. dizileride bu durumları adeta körükleri

15
0
yanıtYanıtla
ŞÎDDET SEVEN TOPLUMUZ:

ULAN cahilmisin malmısın bunsdan 20 sene önce milletde saygı sevgi vardı diye yalan söylüyorsun. Bu toplum 20 sene öncede, 30 sene öncede birbirini katlediyordu. Güvenle sokağa çıkılamayacak bir úlkeyiz. Tecavuzler, kadınlara, çocuklara taciz şiddet, yabancılara ırkçılık, kin, nefret kaba kuvvet dúnde vardı. Bugúnde var. Konuyu saptırmaya gerçek yok.

yanıt7
yanıt3
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title