Haberler

Amca da Gözaltında

Ahmet Batur'un Verdiği İfade, Münevver Karabulut Cinayetinde Hayyam Garipoğlu'nun da Gözaltına Alınmasına Neden Oldu.

Cem Garipoğlu’nun babasının şoförlüğünü yapan Ahmet Batur’un verdiği ifade, Münevver Karabulut cinayetinde Hayyam Garipoğlu’nun da gözaltına alınmasına neden oldu. Batur, ifadesinde baba Nida Garipoğlu’nun, Cem Garipoğlu’nu Beylikdüzü’ndeki adresten alırken araçta Hayyam Garipoğlu’nun da bulunduğunu söyledi.

HAYYAM GARİPOĞLU EN SON BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ / VİDEO

İŞTE CEM'İN İLK GECE KALDIĞI EV

İŞTE CEM'İN İLK GECE KALDIĞI EV / VİDEO

İŞADAMI Hayyam Garipoğlu, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili soruşturmayı yürüten savcının talimatı üzerine dün gözaltına alındı. Hayyam Garipoğlu, Münevver Karabulut’un katil şüphelisi Cem Garipoğlu’nu sakladıkları ve kaçırdıkları iddiasıyla gözaltına alınanlar arasında bulunan Nida Garipoğlu´nun makam şoförü Ahmet Batur, dün İstanbul Adliye´sinde savcılıkta verdiği ifadede ``Olay gecesi saat 02.00 sıralarında Beylikdüzü’ndeki adresten Cem Garipoğılu’nu babası Mehmet Nida Garipoğlu aldı. Mehmet Nida Garipoğlu otomobilinde Hayyam Garipoğlu da vardı. Cem araca bindikten sonra hızla uzaklaştılar’’ dedi. Bu ifade üzerine savcılık Hayyam Garipoğlu’nun gözaltına alınması talimatı verdi. Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçirilen Garipoğlu Asayiş Şube Müdürlüğü´ne götürüldü. Arka kapıdan içeri sokulan Garipoğlu’nun bugün adliyeye çıkarılması bekleniyor.

3 tutuklama

Cem Garipoğlu’na firarı sırasında yardımcı oldukları iddiasıyla gözaltına alınanlardan Ahmet Batur, Mehmet K arakayalı ve Habip Kurt çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece `suçluyu kayırma’ suçundan tutuklandı. Hakan Çiçek savcılık sorgusundan sonra serbest bırakıldı.

  

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title