Haberler

Amasya Merzifon'da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Amasya'nın Merzifon ilçesinde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, kadına yönelik şiddete neden olan faktörlerle mücadelede alınacak önlemler değerlendirildi.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Kaymakam Ali Güldoğan başkanlığında Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda, aile içi ve kadına yönelik şiddete neden olan ekonomik, sosyal, psikolojik, kültürel ve benzeri risk artırıcı faktörlerle mücadelede alınacak önlemler değerlendirildi.

Güldoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, ülkede kadına yönelik şiddetle mücadele çalışmalarının her geçen gün arttığını, Merzifon'da da kadına karşı şiddete sıfır tolerans ilkesi ile hareket ettiklerini söyledi.

Kadına yönelik şiddetle mücadelede planlanan çalışmaların konuşulduğu toplantı, görüşlerin dile getirilmesiyle sona erdi.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Ergül, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erbil Terbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Levent Kürşad Aykaç ve ilgili kurumların müdürleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Merzifon Amasya Aile İçi Şiddet Kadın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title