Haberler

Amasya'da Oto Yıkamacıda Hırsızlık Yapan Kardeşler Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Güncelleme:

Amasya'da 2 erkek kardeşin girdikleri oto yıkamacıda hırsızlık yaparken güvenlik kamerasına yakalandığı anlar görüntülendi. Kardeşler, 500 TL ile motosiklet ve depo anahtarlarını çalarak kaçtı.

AMASYA'da, M.D. (12) ve L.D. (14) adlı 2 erkek kardeşin, girdikleri oto yıkamacıda hırsızlık yaptığı anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde, Çelebi Mehmet Caddesi'ndeki otoparkın alt katındaki oto yıkamacıda meydana geldi. Ömer Can Gökçe'nin işlettiği iş yerine gelen M.D. ve L.D. isimli kardeşler, kapıyı tornavidayla zorlayıp açtı. İçeri giren kardeşler, 500 TL ile motosiklet ve depo anahtarlarını alıp kaçtı. Sabah işe gelen Ömer Can Gökçe, ortalığın dağınık olduğunu görünce hırsızlığı anlayıp polise haber verdi ve şikayetçi oldu. Olay, iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Güvenlik kamerasının görüntülerini inceleyen ekipler, olayı M.D. ile L.D.'nin gerçekleştirdiğini tespit edip, yakalamaları için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Amasya Güvenlik Hırsızlık 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title