Haberler

Amasya'da EYT emeklisi berber ilk maaşıyla halka baklava dağıttı

Güncelleme:

- Amasya'da EYT emeklisi berber ilk maaşıyla halka baklava dağıttı Amasya'nın Taşova ilçesinde emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinden yararlanarak emekli olan bir kişi vatandaşa tepsiyle baklava ikramında bulundu.

- Amasya'da EYT emeklisi berber ilk maaşıyla halka baklava dağıttı

AMASYA - Amasya'nın Taşova ilçesinde emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinden yararlanarak emekli olan bir kişi vatandaşa tepsiyle baklava ikramında bulundu. 25 yıldır berberlik yapan 46 yaşındaki Bülent Koç, EYT çerçevesinde emekli olunca aldığı ilk maaşla esnaf ve vatandaşlara tepsiyle baklava ikram etti.

Emekli olmanın mutluluğunu yaşayan evli ve 3 çocuk babası Koç, "Yasa çıktıktan sonra böyle bir sevinç oldu. Dedim ki bu sevincimi vatandaşla paylaşacağım. Vatandaşlara, eşime, dostuma ve arkadaşlarıma, müşterilerime tatlı ikramında bulunacağım diye kendi kendime söz verdim. ve ilk maaşımı aldım. ve aldığım ilk maaşımla bugün tatlı ikramında bulundum" diye konuştu.

Koç, "Bu EYT yasasını çıkartan başta devlet büyüklerine ve özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimi arz ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Taşova Amasya EYT Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title