Haberler

Amasya-çorum Dayanışması

Amasya Valisi Celaleddin Lekesiz ve Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Merzifon Havaalanı'nda İncelemelerde Bulunmak Üzere Amasya'ya Gelen Çorum Valisi Mustafa Toprak ve Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ı Merzifon'da Misafir Etti.

Amasya Valisi Celaleddin Lekesiz ve Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Merzifon Havaalanı'nda incelemelerde bulunmak üzere Amasya'ya gelen Çorum Valisi Mustafa Toprak ve Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ı Merzifon'da misafir etti. Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanlığı'na bağlı askeri havaalanında yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere Amasya'ya gelen Çorum Valisi Mustafa Toprak ve Belediye Başkanı Turan Atlamaz, beraberlerindeki heyet ile birlikte Vali Lekesiz, Başkan Özarslan ve Merzifon Belediye Başkanı Kadri Aydın ile beraber yaptıkları incelemelerden sonra Merzifon'un tarihi Çelebi Mehmed Medresesi'nde Merzifon'un yöresel yemeği olan keşkek yedi. Tarihi medrese içinde gezen valiler ve belediye başkanları, medrese önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

(DY-SA) 02.05.2008 19:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title