Haberler

Amasra'da Tatil Yaparken Gözaltına Alınan H.p. Serbest Bırakıldı

Amasra'da tatil yaparken gözaltına alınan H.P. serbest bırakıldı Vali: Suça karışmadığı anlaşıldı BARTIN Valisi Seyfettin Azizoğlu, IŞİD üyesi olduğu iddiasıyla Amasra'da tatil yaparken gözaltına alınan 32 yaşındaki H.P.'nin, herhangi bir suça karışmadığı, tutuklama veya yakalama kararı bulunmadığı için serbest bırakıldığını açıkladı.

Amasra'da tatil yaparken gözaltına alınan H.P. serbest bırakıldı

Vali: Suça karışmadığı anlaşıldı

BARTIN Valisi Seyfettin Azizoğlu, IŞİD üyesi olduğu iddiasıyla Amasra'da tatil yaparken gözaltına alınan 32 yaşındaki H.P.'nin, herhangi bir suça karışmadığı, tutuklama veya yakalama kararı bulunmadığı için serbest bırakıldığını açıkladı.

2014'te Suriye'de IŞİD kamplarında çektirdiği silahlı fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, 'Paşalı sarı ne yapcan IŞDE' adıyla açtığı hesapta paylaşan H.P., Amasra'da tatil yaparken önceki gün polis tarafından gözaltına alındı. IŞİD üyesi olduğu yönündeki iddiayı kabul etmeyen H.P., Emniyet kayıtlarında ismi bulunmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı.

Vali Seyfettin Azizoğlu, söz konusu kişinin IŞİD üyesi olduğuna yönelik ihbarın değerlendirildiğini belirterek, şöyle dedi: "Fakat bu kişinin böyle bir militan olduğu veya militan bir kişinin kaçak ve gizli yollardan buraya geldiği konusunda bir bilgi yok. Doğru olan şu: Bir kişi ailesiyle beraber bu bölgeye tatil yapmaya gelmiş. Sorun ifade edilen görüntülerin geçmiş dönemde irtibatta olduğu şüphesi var. O şüphe güvenlik görevlilerimiz tarafından ciddiyetle değerlendirildi. İlgili kişi bulundu ve herhangi bir suça karışmadığı, hakkında herhangi bir tutuklama emri veya yakalama kararı olmadığının anlaşılmasına rağmen bölgemizden çıkması sağlandı."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Facebook Paşalı Suriye Amasra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title