Haberler

Altıntaş'a Emniyet Genel Müdürlüğü Önünde Duygulu Tören

Güncelleme:

Emekli Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Necati Altıntaş'ın cenazesi düzenlenen törenin ardından İstanbul'a gönderildi.

Önceki gün yaşamını yitiren Emekli Emniyet Genel Müdür Yardımcısı 66 yaşındaki Necati Altıntaş, Emniyet Genel Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere İstanbul'a gönderildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü önünde Altıntaş için düzenlenen törende, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Ankara eski Valisi Kemal Önal, eski içişleri bakanlarından Abdülkadir Aksu, İdris Naim Şahin, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, eski vali ve emniyet müdürlerinden Erkan Ünal, Orhan Taşanlar'ın yanı sıra çok sayıda eski vali ve emniyet /müdürü de bir araya geldi.

Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcıları'ndan Ramazan Er'in veda konuşması yaptığı törende, Altıntaş'ın eşi Melihat ve çocukları Uğur ve Altuğ ile yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Kocatepe Camisi İmamı İsmail Coşar'ın dua ettirdiği törenin ardından, Necati Altıntaş'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi polis tören kıtası tarafından cenaze aracına kadar götürüldü.

Altıntaş, Cuma günü İstanbul'da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

-KUTU-

NECATİ ALTINTAŞ:

1970 yılında Polis Ensitüsünden mezun olan ve aynı yıl İstanbul da komiser yardımcısı olarak göreve başlayan Necati Altıntaş, sırasıyla Erzurum, İstanbul, Şanlıurfa, Giresun ve Adana illerinde çeşitli rütbelerde görev yaptıktan sonra Şırnak, Ağrı, Denizli il emniyet müdürlüğü görevi yaptı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Dairesi Başkanlığı görevi yaptıktan sonra 2002-2007 yılıra arasında Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevi yapan Necati Altıntaş, yaş haddinden emekli olmuştu. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü İstanbul Altıntaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

tuncaytuncayalas@yahoo.com:

allah rahmet eylesin. degerli bir insandı.

2
0
yanıtYanıtla
AYŞEayse_mertoglu@hotmail.com:

Meslek hayatı boyunca memurlarının sıkıntılarıyla bire bir ilgilenen, görevini yaparken vatan severliği herşeyden önce gelen, kendi sağlığını ailesini dahi arka planda tutan bir müdürümüzde o bizim ATOM KARINCA mızdı. ALLAH inancı ve korkusu büyük olan güzel kalpli kulunu RABBİM RAHMETİYLE onurlandırması ve onu CENNETNDE ağırlaması duasıyla tüm yakınlarına BAŞ SAĞLIGI diliyorum..

1
0
yanıtYanıtla
emre önkolonkol77@hotmail.com:

bizm koyden kendısı ordu aybastılı gercekten cok degrlı bırıydı cok onemlı bu vatanın onde gelen lıderlerındendı

1
0
yanıtYanıtla
umituzunumit@hotmail.com:

babam Agri da gorev yaparken caalismisti kendisiyle Allah rahmet eylesin topragi bol mekani cennet olsun

1
0
yanıtYanıtla
isa öztürkaristokrat35@hotmail.com:

amirden müdürden cok bir baba idi herkesin özel sorunlarıyla ilgilenirdi beni istanbul capada ameliyat ettirdi hakkın rahmetine kavuştuguna inanamıyorum ölüm ona yakışma daha cok erkendi adam gibi adamdı eşine ogullarına kardeşi mustafaya baş saglıgı diliyorum allah yardımcıları olsun sabır versin

0
0
yanıtYanıtla
HACI UÇARhaciumar49@outlook.com:

İlk komiserliğinde kadıköyde beraber çalıştık . ekip amirimizdi. Allah rahmet eylesin .Vatanperver-cesur-memurunu koruyan kollayan insandi .Kendisi abi diye hitap ederdik.Kendisinden çok şey öğrendik. mekanın cennet olsun sayğıdeğer insann ben eşim sana duacıyız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title