Haberler

Altınova Belediyesi 3 bin haneye bisiklet dağıtımına başlıyor

Güncelleme:

Yalova'da Altınova Belediyesi tarafından başlatılan bisiklet kampanyası kapsamında ilçe genelinde 3 bin haneye bisiklet hediye edilecek. Belediye Başkanı Metin Oral, bisikletin ekolojik ve ekonomik bir araç olduğunu vurgulayarak, Altınova'nın bisiklet şehri olacağını belirtti.

Altınova Belediyesi 3 bin haneye bisiklet dağıtımına başlıyor.

Yalova'da Altınova Belediyesinin "Harekete geçmeye hazır mısınız?" diyerek duyurduğu bisiklet kampanyası kapsamında bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması hedefleniyor.

İlçe genelinde 3 bin haneye bir bisiklet hediye edilecek kampanyada bisiklet dağıtımı başlıyor.

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, bisikletin hem ekolojik, hem de ekonomik bir araç olduğunu vurguladı.

İlçe genelinde yer alan yaklaşık 3 bin haneye bisiklet hediye edileceğini belirten Oral, sözlerine şöyle devam etti:

"Altınova'da artık her evde bir bisiklet, her evde hareket her yerde bereket olacak.Söz verdiğimiz gibi, kısa süre içerisinde yaklaşık 3 bin hanemize bisiklet hediye ediyoruz. Altınova'da artık her evde bir bisiklet, her evde hareket, her yerde bereket olacak. Bisiklet, önemli bir kültür. Bisikletle Altınova kazanacak, doğal güzelliklerimizin tadını daha fazla çıkaracağız. Şehir içerisinde başlayan ve sahile uzanacak olan bisiklet yollarımızla Altınova gerçek bir bisiklet şehri olacak."

Kaynak: AA / Güncel

Metin Oral Altınova Yalova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title