Haberler

Altın Top Fikret Öztürk'ün

Altın Top Fikret Öztürk'ün Bodrum'da bu yıl 2'ncisi düzenlenen Sarum Diamond Golden Ball Golf Cup, Türkiye'nin dört bir yanından golf tutkunlarını bir araya getirdi.

Altın Top Fikret Öztürk'ün

Bodrum'da bu yıl 2'ncisi düzenlenen Sarum Diamond Golden Ball Golf Cup, Türkiye'nin dört bir yanından golf tutkunlarını bir araya getirdi. Turnuvanın büyük ödülü olan Altın Topu, geçen yılın da birincisi işadamı Fikret Öztürk kazandı.

Sarum Diamond'ın sponsorluğunda gerçekleşen turnuvaya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, eski Gençlik ve Spor Bakanı Fikret Ünlü, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü (BGTK) ve OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk'ün yanı sıra 20'si kadın 110 sporcu katıldı. Erkeklerde üç, kadınlarda ise iki kategoride düzenlenen turnuvda, TFF Başkanı Demirören ilk gün sahaya çıktı. Golfçülerin kıyasıya mücadele ettiği turnuva sonunda Sarum Diamond tarafından özel olarak hazırlanan gerçek golf topu ebatında ve ağırlığındaki Altın Top'u play-off mücadelesi sonunda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Fikret Öztürk kazandı. Öztürk, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvaya katılmak çok keyifliydi. Altın Top'u kazandığım için mutluyum dedi. Kategorilerine göre dereceye giren isimler ise şöyle

Bayanlar A Kategorisi 1. Hülya Akar, 2. Krıstına Özsoy, 3. Aynur Kutal. Bayanlar B Kategorisi 1. Hanna Demiriz, 2. Aylin Şerbetçioğlu, 3. Zühra Kırımgeri. Erkekler A Kategorisi 1. Fikret Öztürk, 2. Richard Özatacan, 3. Fikret Ünlü. Erkekler B Kategorisi 1. Hüseyin Boyacı, 2. Bora Arıcı, 3. Erdal Durukan. Erkekler C Kategorisi 1. Avni Ünal, 2. Turgut Bekişoğlu, 3. Seçkin Çağal.

Özel Ödüller Nearest To Pin Emin Galip Genelioğlu. Longest Drive Deniz Özdoğan. Altın Küpe Hülya Akar (Bayanlarda en iyi satablefort puanı). Altın Kol Düğmesi Avni Ünal ( Erkeklerde en iyi satablefort puanı). Altın Top Fikret Öztürk (Turnuva Şampiyonu).

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Öztürk Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title