Haberler

Altayspor 28. Yaşını Kutladı

Köşker: ''Amatöre desteğimiz sürecek.''

Köşker'den amatörün yanındayız mesajı

Dövüş sporlarının gelişiminde önemli bir paya sahip olan Altay spor'un 28. yıldönümü protokolün ve davetlilerin geniş katılımıyla kutlandı. Etkinliğe katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, amatör sporların gençlerin dostu olduğuna dikkat çekerek, "Amatörün Gebze'de daha iyi noktalara ulaşabilmesi için imkanlar dahilinde katkı sunmayı sürdüreceğiz" dedi

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Altay spor Kulübü 28. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Dövüş sporlarının Gebze'de öncü isimlerinden olan ve İsmail Altay tarafından bundan 28 sene önce kurulan Altay spor Kulübü'nün geleneksel ödül töreni ve kuruluş etkinliği ilçe protokolünü bir araya getirdi. Gebze Kaymakamı Salih Karabulut'un yanı sıra ödül törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Emniyet Müdür Abdülkadir Demir, Kocaeli Erzurumlular Federasyon Başkanı Muhammet Şık, çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı. Farklı branşlarda Dünya ve Türkiye şampiyonları yetiştiren Altay spor Kulübü'nün geleneksel ödül törenine ev sahipliği yapan İsmail Altay konuklarıyla tek tek ilgilendi.

AMATÖR, GENÇLERİN DOSTU

Minder ve dövüş sporlarına destek veren işadamı ve bürokratlara plaketlerin takdim edildiği etkinlikte kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, amatör sporların önemine değindi. Amatör sporlarla ilgilenen gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşırken aynı zamanda yeni çevre edindiğine dikkat çeken Başkan Köşker, gençlere bu imkanı sağlayan İsmail Altay'ı kutladı. Yaz spor okulları ve çeşitli sportif aktiviteler düzenleyerek Gebze'de gençlerin sporla tanışması, kaynaşmasına vesile olduklarını ifade eden Köşker, amatörün Gebze'de daha iyi noktalara ulaşabilmesi için imkanlar dahilinde katkı sunmayı sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

ALTAYSPOR KIVANÇ KAYNAĞI

Köşker'in ardından söz alan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut ise, Gebze'nin adını dünyada ve Türkiye'de duyuran, yetiştirdiği sporcuların başarılarıyla Türk bayrağını göndere çektiren İsmail Altay ve ekibini spora katkılarından ötürü tebrik etti. Protokol konuşmalarının ardından Altayspor Kulübü'nün sporcuları tarafından hazırlanan gösteri dövüşleri ilgiyle izlendi. Gösteri müsabakalarının ardından katılımcılara ve spora destek veren konuklara plaketleri törenle takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Salih Karabulut Adnan Köşker İsmail Altay Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title