Haberler

Alman polisi, gurbetçi Türk'ü annesinin gözleri önünde acımadan öldürdü

Güncelleme:

Almanya'nın Mannheim kentinde polis, elinde bıçak olan Ertekin Özkan'ı sokak ortasında annesinin gözleri önünde silahla vurarak öldürdü. Olay anına ilişkin görüntülerde bir kişinin, "Annesi burada" diye tepki gösterdiği görüldü.

Almanya'nın Mannheim kentinde polis, 49 yaşındaki Ertekin Özkan'ı elinde bıçak olduğu gerekçesiyle annesinin gözü önünde öldürdü. Olay anında kaydedilen görüntülerde, bir kişinin, "Annesi burada" diye polise tepki gösterdiği görüldü.

ANNESİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE VURARAK ÖLDÜRDÜ

Almanya'nın Mannheim kentinde geçtiğimiz günlerde, 49 yaşındaki Ertekin Özkan elinde bıçakla dışarı çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Alman polisi, kendisine bıçakla yaklaşan Ertekin Özkan'ı yakın mesafeden annesinin gözü önünde silahla vurarak öldürdü.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olay anına ilişkin görüntüler, sosyal medyada yer aldı. Görüntülerde, Ertekin Özkan'ın, arasında 3-4 metre mesafe varken elindeki bıçakla polise doğru yürümek istediği ve polis tarafından vurulduğu yer alıyor. Birçok sosyal medya kullanıcısı, polisin Özkan'ı doğrudan ateş ederek öldürmek yerine ölümcül olmayan bir yaralama ile durdurabileceğini belirterek doğrudan öldürme kastıyla ateş ettikleri gerekçesiyle Alman polisini eleştirdi.

Alman polisi, gurbetçi Türk'ü annesinin gözleri önünde acımadan öldürdü

"ANNESİ BURADA"

Görüntülerde, Özkan'ın vurulma anına tanık birinin "Annesi burada" diye tepki verdiği, polisin olay mahallindeki insanları uzaklaştırmaya çalıştığı da görülüyor.

Türkiye'nin Karlsruhe Başkonsolosu Mahmut Niyazi Sezgin, öldürülen Özkan'ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Sezgin ayrıca emniyet yetkililerinden de olayla ilgili bilgi aldı.

SAVCILIK VE EMNİYET AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Mannheim Savcılığı ve Emniyet Müdürlüğü dün yaptığı ortak açıklamada, bir kişinin polisi arayarak suç işlediğini söylediğini belirtmiş, olay yerine giden polisin binaya vardığında elinde bıçak olan kişiyle karşılaştığını aktarmıştı. Açıklamada, 49 yaşındaki kişinin polisin ateş etmesi sonucu yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği duyurulmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mannheim Almanya Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (6)

yusuf karakaya:

Haberi aktarana bak adam elinde bıçakla polislere doğru yürüyor annesi orada diye torpilmi bekliyorsun!!!

153
11
yanıtYanıtla
BİLİR KİŞİNİN BABASI:

iyi olmuş

84
21
yanıtYanıtla
hakan gardas :

Ayaklarına sıka bilirlerdi, fakat bunlarda merhamet arama.

52
34
yanıtYanıtla
SMMM:

İşte kanun ülkesi.Kimse haydutluk yapamaz.

42
2
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Onlar Türk polisi gibi anlayışlı değiller o yüzden Avrupa ve Amerika da polislerin karşısına bıçakla çıkmayın yoksa sizi Allah'ınıza kavuştururlar. ;)

37
1
yanıtYanıtla
Hakan Scifi:

Ne bekliyordunuz? Polisin bekleyip, andaval gibi bıçaklı adam üzerine yürüsün mü? Burası Türkiye mi? Azıcık adam olun be, nerde keko var Almanya'da. Okumuş, kendini geliştirmiş, kültürlü ve en az bir iş dalında 5 yıldan fazla deneyimi olan herkesi Almanyaya vize almak için bin türlü evrak ve süreçle yıldırırken bu gibi kekoların orada olması gerçekten garibime gidiyor.

29
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title