Haberler

Alkollü sürücü polise saldırdı, 1 polis yaralandı

Güncelleme:

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde polis tarafından durdurulan otomobilde bulunan alkollü kişi, ekiplere saldırdı.

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde polis tarafından durdurulan otomobilde bulunan alkollü kişi, ekiplere saldırdı. Arbede sırasında 1 polis memuru hafif şekilde yaralanırken, yapılan kontrolde sürücünün de 2.52 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücü ile yanındaki arkadaşı gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kırmacı Mahallesi Doktor Nefi Erarslan Caddesi üzerinde meydana geldi. Güzergahta devriye görevinde bulunan trafik polisi ekibi, iddiaya göre, tehlikeli araç kullanıp polis otosuna çarpmaktan son anda kurtulan Eray S.'nin kullandığı 34 LL 7543 plakalı otomobili durdurdu. Polis, alkollü olduğunu fark ettiği sürücü Eray S.'ye alkol testi yapmak istedi. Eray S. alkolmetreye üflememek için trafik polisine direnirken, otomobilde bulunan Cengiz Ç. de bu sırada polise saldırıp küfretmeye başladı. Polis, kendisine saldıran Cengiz Ç.'yi gözaltına almak istedi. Cengiz Ç. ise mukavemet göstermeye devam edince polis ekipleri biber gazı ile müdahalede bulundu. Olay yerine takviye ekipler de çağrılırken, arbede sırasında bir polis memuru kolundan yaralandı. Cengiz Ç. ve Eray Ş., takviye olarak gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp, emniyete götürüldü. Sürücü Eray Ş.'nin de hastanede yapılan alkol testinde 2.52 promil alkollü olduğu belirlendi. Kolundan yaralanan polis memuru hastaneye giderek rapor alırken, 2 kişiden de şikayetçi olundu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ereğli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title