Haberler

Alışveriş Yapan Garanti Koza'dan 3+1 Daire Kazandı

Güncelleme:

İstanbul Shopping Fest kapsamında alışveriş yapan kazandı, Garanti Koza'dan 3+1 daireye kuvuştu.

Türkiye'nin her yerinde yaptığı konut projeleriyle dikkat çeken Garanti Koza ; destekçisi olduğu, İstanbul'a alışveriş heyecanı katan İstanbul Shopping Fest kapsamında bir talihliye çekilişle 3+1 ev verdi. Alışveriş şenliğinin açılışında ses getiren Hadise konserinin de destekçisi olan Garanti Koza'nın, festivale katkısı 500 bin TL'yi buldu.

Türk inşaat sektörünün ilk ve öncü firmalarından Garanti Koza, destekçisi olduğu İstanbul Shopping Fest kapsamında bir talihliye Koza Evleri'nden 3+1 daire verdi. 9 – 29 Haziran tarihleri arasında alışveriş yapan Kadir Özdemir, Tem Ispartakule gişe çıkışları yanında 10 bin metrekarelik alan içinde konumlanan Bahçeşehir Koza Evleri Sitesi'nden 3+1 dairenin sahibi oldu.

Tüm binaların güneşe baktığı Koza Evleri; 8 bin 250 metrekarelik yeşil alanı, dinlenme ve yürüyüş alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna ve buhar odası, masaj odası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, tenis kortu, kamelya, kafeterya ve terası ile eksiksiz bir sosyal yaşamı da içinde barındırıyor. İstanbul Shopping Fest boyunca 24,5 milyon işlem adedi arasından çekilişi kazanan Kadir Özdemir, tatil köyünü aratmayacak konforu ile daire sahibi oldu.

'Shopping Fest, emlak piyasasına da hareket getiriyor'

Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi ve Realty World Türkiye CEO'su Serhan Baykal, İstanbul'un canlı ekonomisine inandıklarını, bu nedenle İstanbul Shopping Fest'i desteklediklerini belirtti. Baykal, "Shopping Fest, turistlerin alışveriş yaparak Türkiye'de döviz bırakmasını sağlaması yanı sıra İstanbul ve ülke turizmi için de önemli bir etkinlik. Bu dönemde Garanti Koza olarak, yabancılara mülk satışı konusunda girişimlerimiz de oldu. Alışveriş yapmak için Türkiye'ye gelen yabancılara mevcut ve yeni projelerimizi de tanıtma fırsatına sahip olduk. Yabancılara mülk satışı gibi gelişmelerle önümüzdeki dönemde, İstanbul Shopping Fest kapsamında Türkiye'ye gelenlere konut da satacağız" diye konuştu.

Esenyurt cazibe merkezi olacak…

Garanti Koza'nın yaptığı projeleri ve inşaat sektörünü de değerlendiren Baykal; Koza Şehir'in, Esenyurt Bölgesi'ni cazibe merkezi haline getireceğini, bu projeyle Esenyurt'un, İstanbul'da ikinci Etiler olacağını kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Özdemir İstanbul Türkiye Koza Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title