Haberler

Aliağalılar Sinemayı Sevdi

Güncelleme:

Aliağa Belediyesi Cep Sineması Şubat ayının son haftası ve mart ayında Berlin Kaplanı, Neşeli Ayaklar 2 ve Fetih 1453 filminin gösterimiyle sürecek.

Cep Sinemasında son hafta gösterimde olan "Çizmeli Kedi" filmi çocukların izdihamına uğradı. Dönem dönem çocuklara özel film gösterimi ile mimikleri sevindiren Aliağa Belediyesi Cep sinemasında 17 Şubat'tan bu yana gösterimde olan Çizmeli Kedi filmi çocuklardan yoğun ilgi gördü.

BAŞKAN OĞUZ; "ÇOCUKLARIMIZI SİNEMA İLE TANIŞTIRIYORUZ"

Öğretmeleri eşliğinde sosyal kültürel etkinlikler çerçevesinde sinemaya gelen öğrenciler vizyona yeni giren animasyon, macera, komedi türündeki filmleri izleyerek keyifli dakikalar geçiriyor. Sömestri tatilinde de öğrencilere vizyondaki çocuk filmlerini sunduklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; "Cep sinemamız kentimizdeki sinema eksikliğini büyük ölçüde giderdi. Kentimizin tek sineması olmasına karşın yurttaşlarımız vizyondaki filmleri çok ucuza ve keyifle izleyebiliyorlar. Çocuklarımız için de eğitici eğlendirici filmleri tercih ederek hem onların sinema ile tanışmasına hem de keyifli vakit geçirmelerine yardımcı oluyoruz."dedi.

SIRADAKİ FİLM; BERLİN KAPLANI

Aliağa Belediyesi Cep Sineması'nda 24 Şubat'tan itibaren 14.30 17.30 ve 20.30 seanslarında Ata Demirer'in başrolünü oynadığı ve geçtiğimiz ay vizyona giren komedi filmi Berlin Kaplanı gösterimde olacak.

NEŞELİ AYAKLAR 2 VE FETİH 1453 FİLMİ GELİYOR

7'DEN 70'e her yaştan izleyicinin büyük ilgi gösterdiği ve Çocukların büyük bir merakla beklediği Neşeli Ayaklar 2 animasyon filmi 2-8 Mart tarihleri arasında Aliağa Cep Sinemasında gösterimde olacak. Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve 1 haftada 1 milyon 400 bin kişinin izlediği Fetih 1453 filmi de 9 Martta Aliağa Belediyesi Cep Sinemasında gösterime girecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aliağa Belediyesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title