Haberler

"Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı" yazısını kaleme alan Evren Barış Yavuz gözaltına alındı

Güncelleme:

Sosyal medyada yer alan "Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı" başlıklı yazı nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Evren Barış Yavuz gözaltına alındı. Yavuz, İsrail'in Türkiye'ye jet yakıtı sattığını iddia ederek Baykar'ı da hedef almıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada yer alan "Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı" başlıklı yazı nedeniyle Evren Barış Yavuz hakkında gözaltı kararı verdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başsavcılığın talimatı doğrultusunda Yavuz'u gözaltına aldı.

"HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK"

Soruşturma, Yavuz ve yazıyı yayınlayanlar hakkında, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" ve "suç işlemeye tahrik" suçlarından yürütülüyor.

BAYKAR'I HEDEF ALMIŞTI

Yavuz, ayrıca Türkiye'nin İsrail'e ihracata devam ettiği iddiasıyla Baykar üzerinden jet yakıtı satıldığı iddialarını ortaya atarak tepki çekmişti.

HALUK BAYRAKTAR'DAN YANIT GECİKMEDİ

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail'e jet yakıtı satıldığı iddialarına çok sert tepki göstermiş ve konuyu yargıya taşıyacaklarını açıklamıştı. Bayraktar, kazanılan tazminatın Gazze'ye yardım olarak gönderileceğini belirtti.

'Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı' yazısını kaleme alan Evren Barış Yavuz gözaltına alındı

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Barış Yavuz Evren PKK Hukuk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (59)

Rahmi Ertan :

Takdir ettiğim kişilerden birisin Haluk Bayraktar, işin gücün rast gitsin. Adamsın sen adam.

378
625
yanıtYanıtla
Hakan:

Filistin'in savunması için neden kullanmıyor? Ukrayna'ya ihaları satmıştı, Filistin'in parası yok diye mi yardım etmiyor?

yanıt224
yanıt18
Martin Sikertel:

Hakan Bey, kendiniz yazmışsınız zaten "Satmıştı" diye; bedava vermemiş yani. Filistin parasını öder de satmayı kabul etmezlerse o zaman sorarsınız tabii neden diye. Ne olacaktı; hayrına mı verecek SİHA'yı?

yanıt3
yanıt5
haksız mıyım:

Arkadaşlar bugün makarnayı salçalı mı yapsam yoksa yoğurtlu mu yapsam...?

253
369
yanıtYanıtla
Ahmet Erdoğan:

salep li yap yoksa ben gondereyim

yanıt89
yanıt35
Mukan Kağan:

İşte yukardaki vatan hainiyle aynı zihniyette olan birisi yorumları sulandırmak için kendini feda etmiş hemen diğerleride beğeni yapmuruna tutarak yorumu en tepeye çıkarmışlar, yazıklar olsun.

yanıt351
yanıt241
Orkun Can:

Sen daha iyi bilirsin ama bence samanın yanında makarna gitmez. Ama yinede tercih senin tabiki

yanıt185
yanıt29
haksız mıyım:

Mokoko Kağan: Ho ho ho... :)))

yanıt79
yanıt38
haksız mıyım:

Trol maaşları yatırılmış gidip yarım kilo dana kıyma alayım da kıymalı spagetti yapayın bari... Kendimi ödüllendirmem lazım bugün. :)))

yanıt112
yanıt95
Yusuf kahraman:

yorumunu beğenen 57 kullanıcıyı da maydanoz yap daha iyi olur saçma sapan yorumlar yapmak ne kazandırıyor size arkadaş

yanıt74
yanıt88
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title