Haberler

Alberto Manguel Yeni Kitabıyla TÜYAP'ta Olacak

Güncelleme:

Yeni kitabı Okumalar Okuması Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkan Alberto Manguel, bu yıl bir etkinlik ve imza günü ile TÜYAP'ta olacak.

Yeni kitabı Okumalar Okuması Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkan Alberto Manguel, bu yıl bir etkinlik ve imza günü ile TÜYAP'ta olacak. Okumalar Okuması'nda okura deneyimin kitapları, kitapların da kişisel deneyimi zenginleştirdiği yaratıcı bir okuma nasıl olur? diye soran yazar 3 Kasım Pazar, saat: 16:00 – 17:00'de Yapı Kredi Yayınları standında düzenlenen bir imza gününde okurlarıyla buluşacak. Ayrıca yine 3 Kasım 2013 Pazar günü saat: 14.30 - 15.30 saatleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi - Heybeliada Salonu'nda "Alberto Manguel ile Kitapları Üzerine" adlı bir söyleşiye katılacak olan yazar bu söyleşide okurlarıyla kitapları üzerine konuşacak.

Okumalar Okuması

"Biz okurlar, kelimeleri yaşantıyla, yaşantıyı kelimelerle eşleştirerek bir yaşantıyı yansıtan, bizi bir yaşantıya hazırlayan … hikayelerin sayfalarını karıştırırız. Buna göre bir kitabın olduğuna inandığımız şey, her okuyuşta kendini yeniden biçimlendirir."

Deneyimin kitapları, kitapların kişisel deneyimi zenginleştirdiği ve dönüştürdüğü yaratıcı bir okuma nasıl olur? Okumalar Okuması tam da bu sorunun yanıtı. Che Guevara'dan Borges'e ve Hrant Dink'e kadar birçok tanıdık yüz, Ilyada'dan Don Quijote'ye kadar birçok kitap, birçok kurmaca kahraman Manguel'in okumalarında, içten ve kışkırtıcı yorumlarında yeniden hayat buluyor. Bu okumalar boyunca Manguel, çok sevdiği Harikalar Diyarı'ndan Alice'in kılavuzluğuna başvurmayı ihmal etmiyor.

Okumalar Okuması

Alberto Manguel

Çeviren: Sevin Okyay

364 Sayfa, 25 TL

Yapı Kredi Yayınları

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yapı Kredi Yayınları Alberto Manguel Heybeliada Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title