Haberler

Alaplı Belediyesi Meclis Toplantısı

Alaplı Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısını yaptı.

Alaplı Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısını yaptı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Belediye Meclis Salonundaki toplantıda, Alaplı Kaymakamlığından gelen talep doğrultusunda belediye olarak Aşağı Tekke, Büyük Tekke ve Osmanlı köylerine su vereceklerini söyledi.

Tüm masrafların Alaplı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacağını, belediye olarak sadece su vereceklerini ifade eden Belediye Başkanı Tekin, şöyle konuştu:

"Alaplı Belediyesi olarak Osmanlı, Büyük Tekke ve Küçük Tekke köylerine su vermek için Kaymakamlığımızdan bir talep geldi. Özellikle Büyük Tekke Köyü'nde yıllardır su sıkıntısı çekilmektedir. Tankerlerle su taşınıyordu. Biz belediye olarak bu 3 köye su vermeye hazırız. Bu işte emeği olan başta Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar'a ve İl Genel Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum."

Toplantıda, Yazı İşleri Müdürlüğü görev yetki ve çalışma yönetmeliği görüşüldü, Alaplı Belediye Spora nakdi yardım yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Alaplı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title