Haberler

Alanyaspor, Emre Güral'ı Renklerine Bağladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor, geçtiğimiz sezon Antalyaspor forması giyen Emre Güral'ı 2 yıllık sözleşmeyle renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor, geçtiğimiz sezon Antalyaspor forması giyen Emre Güral'ı 2 yıllık sözleşmeyle renklerine bağladı. Spor Toto Süper Lig hazırlıklarına Erzurum Yüksek İrtifa Kampı'nda devam eden Aytemiz Alanyaspor, bir taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar iç transferde Taha Yalçıner, Ufuk Ceylan, dış transferde ise Eskişehirspor'dan Hasan Ayaroğlu, Kaan Kanak, İspanyol ekip Rayo Vallecano'dan Wanderson Baiano ve Yunan ekibi PAOK'tan Djalma Campos'u transfer eden turuncu-yeşilli yönetim, bugün saatlerinde ise Antalyaspor'dan Emre Güral'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

ÇAVUŞOĞLU: "CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN" Alanyaspor Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Emre Güral tanıdığımız ve bildiğimiz bir oyuncu. Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzalıyoruz. İnşallah sakatsız ve kazasız bir sezon geçirir. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

GÜRAL: "ALANYASPOR'UN BAŞARISI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM" Takıma başarılı olmaya geldiğini söyleyen Emre Güral ise, "Alanyaspor bildiğim, tanıdığım ve yakından takip ettiğim bir takımdı. Burada çok sıcak karşılandım. İnşallah takım arkadaşlarıma da yarın katılacağım. Alanyaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

(Erdal Anak/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor Emre Güral Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title