Haberler

Alanya'da Güvenlik Toplantısı

Antalya’nın Alanya İlçesinde Alanya Kaymakamlığının başkanlığında İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi.

Antalya'nın Alanya İlçesinde Alanya Kaymakamlığının başkanlığında İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi.

Alanya Kaymakamlığı'nın toplantı salonunda Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'nun başkanlığında düzenlenen İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ve Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba'nın yansıra STK teslimcileri ve kolluk kuvvetleri katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Harputlu, suç ve suçluyla mücadele konusunda güvenlik güçlerinin yürüttüğü çalışmanın önemli olduğunu vurguladı. Toplantıda söz alan Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ise ilçede bulunan okullarda, parklarda, trafikte, asayiş ve uyuşturucu madde kullanımıyla mücadele konularında yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Suç önleme konusunda kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesi, koordinasyonun arttırılması kararlarının alındığı toplantıda katılımcılar güvenlik konusunda isteklerini dile getirdi. Katılımcılar çocukların suçtan korunması, madde kullanımıyla mücadele ve güvenli bir kent yaşamının oluşması için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini iletti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adem Murat Yücel Mustafa Harputlu Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title