Haberler

Alanya'da 4 Kazada 7 Kişi Yaralandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Cumhuriyet Mahallesi Çevreyolu üzerinde meydana geldi. 45 yaşındaki Hasan Açıkgöz yönetimindeki 07 EOV 93 plakalı motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybederek yol ortasındaki refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosikletten düşen Açıkgöz başını kaldırıma çarparak yaralandı. Hasan Açıkgöz, ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu kazanın ardından Oba beldesi Babaoğlu Mahallesi Metro Kavşağı'nda, 65 yaşındaki Hollanda uyruklu turist

Franciscut Hendrikus Embertus Delaat kullandığı 07 MC 198 plakalı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün kontrolünden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu Franciscut Hendrikus Embertus Delaat yaralandı.

Güllerpınarı Mahallesi 25 metrelik yol üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan, Danimarka uyruklu turistler Anemo Masım Hensene (17) ve Pia Hassel Hensen'e (40) ise 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü M.Ö'nün kullandığı 07 NGU 55 plakalı motosiklet çarptı. Kazada turistler Anemo Masım Hensene, Pia Hassel Hensen ve motosiklet sürücüsü M.Ö. yaralandılar. Yaralanan turistler ambulanslarla kaldırıldıkları özel hastanesinde, yaralı motosiklet sürücüsü M.Ö. ise yine ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Cumhuriyet Mahallesi Çevreyolu üzerinde ise 15 yaşındaki A.Y. idaresindeki 07 EFJ 65 plakalı motosiklete aynı yönde ilerleyen plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir otomobil çarparak kaçtı. Kazada ehliyetsiz motosiklet sürücüsü A.Y. ve motosiklette yolcu olarak bulunan Ümit Erik (15) yaralandılar. Yaralılar ambulanslarla kaldırıldıkları Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Polis kazaya neden alan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alanya Devlet Hastanesi Cumhuriyet Mahallesi Hasan Açıkgöz Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title