Haberler

Alacaklılarını Kalaşnikof'la Taradı: 2 Ölü

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'ne bağlı Yukarı Kuyulu Köyü'nde, iki aile arasında borç- alacak anlaşmazlığı tartışmasında kan döküldü.

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'ne bağlı Yukarı Kuyulu Köyü'nde, iki aile arasında borç- alacak anlaşmazlığı tartışmasında kan döküldü. Köyde oturan Davut Işık, kendisinden alacağını istemeye gelen kuzenler Mehmet ve Kemal Uluğbey'i, Kalaşnikof tüfekle tarayarak öldürdü. Olaydan sonra Davut Işık ailesini alıp köyden kaçarken, ölenlerin yakınları Davut Işık'ın evine ateşe verdi. Jandarma köyde geniş güvenlik önlemi aldı.

Ergani'ye bağlı Yukarı Kuyulu Köyü'nde oturan amca çocukları Mehmet ve Kemal Uluğbey, dün gece alacaklı oldukları Davut Işık'ın evine alacaklarını istemeye gitti. Aralarındaki tartışma kavgaya dönüşünce, iddiaya göre evde bulunan Kalaşnikof tüfeği alan Davut Işık, iki amcaoğlunu taradı. Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Mehmet ve Kemal Uluğbey yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra Davut Işık ailesini de alarak köyden kaçtı. Ölenlerin yakınları ise Davut Işık'ın köydeki evini ateşe verdi. Gerginlik üzerine jandarma köyde geniş güvenlik önlemi aldı. Köye giriş çıkışlar kontrol altına alınırken, kaçan Davut Işık'ın yakalanması için operasyon başlatıldı. - Diyarbakır / Ergani

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Uluğbey Ergani Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title