Haberler

Samsun'da Göl Faciasında Kayıp Olan 4 Kişinin Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Samsun Bafra'da avlanmak için Sarıköy Mahallesindeki Gıcı Gölüne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşen kişilerden 3'ünün cesedine ulaşıldı.

Samsun'da avcıları taşıyan teknenin alabora olması- Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşerek kaybolan kişilerden 3'ünün cesedine ulaşıldı- Ekipler, havanın kararması üzerine kayıp 1 kişiyi arama çalışmalarına yarın devam edecek Bafra ilçesinde avlanmak için Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşen kişilerden 3'ünün cesedine ulaşıldı.Sabahtan itibaren çalışmalarını sürdüren ekipler, Yunus Emre Erol (20), Yunus Semiz (38) ve Mehmet Ali Semiz'in (35) cesetlerini gölde buldu.Botlara alınarak kıyıya çıkarılan cesetler, Bafra Belediyesine ait cenaze aracıyla Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Kayıp Bilgin Namlı'yı (15) arama çalışmalarına, havanın kararması nedeniyle yarın devam edilecek. Bafra ilçesinde avlanmak için önceki gün Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan teknedeki 7 kişiden Dursun Namlı'nın (30) cesedi çevre sakinlerince, Muharrem Türkmen (37) ile Niyazi Türkmen'in (30) cesetleri ise deniz polisi ekiplerince bulunarak kıyıya çıkarılmıştı. -Samsun'da avcıları taşıyan teknenin alabora olması-Gıcı Gölü

Kaynak: AA / Güncel

Gıcı Gölü Sarıköy Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title