Haberler

Akyürek: Sıkıntılara kalıcı çözüm bulmaya çalışıyoruz

Güncelleme:

Bölgede yaşananlarla ilgili konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, "Sıkıntılara geçici değil kalıcı çözüm üretmeye çalışıyoruz."dedi.

Ceylanpınar Belediyesi'ni ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, bölgede yaşanan sıkıntılara geçici değil kalıcı çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti. Vatandaşların sıkıntılarını dinlemek için bölgeye geldiklerini ve Ezidilerle görüştüklerini belirten Vekil Akyürek, "Ceylanpınar Belediyesi'yle her zaman gurur duyuyoruz. Ceylanpınar'ın bizde yeri ayrı. Çeçimden sonra çok güzel bir tablo oluştu ve daha güzel bir tablo oluşacağına inanıyorum. Viranşehir'de taziyelerde bulunduk. Ezidilerle için görüşme yaptık. AK Parti teşkilatımızı ve haklımızın sorunlarını dinledik. Mümkün olabildiği kadar sıkıntılara geçici değil kalıcı çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu bölgede her zaman birlik beraberlik içerisinde herkes görevini ve üstüne düşeni yapmalı. Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'yı ziyarette bulunduk. Başkanımızla beraber taziye ziyaretinde bulunacağız dedi.

'FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ'

Başkan Menderes Atilla ise "Sayın vekilimiz bugün bizleri onurlandırdı. Vekilimizle beraber Göllü ailesine taziye ziyaretlerinde bulanacağız. Acılarını beraber paylaşacağız. Vekilimiz her zaman bizlere ziyaretlerde bulunuyor. Ziyaretlerinde Ceylanpınar sorunları için fikir alış verişinde bulunuyoruz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ardından Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Göllü ailesinin taziye ziyaretlerinde bulunup, acılı aileye baş sağlığı dilediler.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Akyürek Ceylanpınar Şanlıurfa Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

cevat yıldırım:

Zorla aldığınız bir belediyeden kalıcı çözümler beklemek mantıksızlık olur her halde. herkes ceyalanpınar belediyesini ne hilelerle ve neden aldığınızı biliyor. Oraya başkan olarak koyduğunuz adamı kullanmak için atadığınızı da biliyor. yani o adam halka değil siyasi iktidara hizmet etmek için ordadır. Zaten adam belediyede pek çok işçi değiştirdiği gibi hizmetin h''sine bile daha başlamış. Ama bu aralar milletvekilimiz yeni başbakanı da viranşehire getirebilir. Hani o da gelip bizleri hırsızlakla suçlamasa tabi. .

2
0
yanıtYanıtla
Urfa Viranşehirli 63:

Biz Viranşehirliyiz bir Kuruş elektrik parası wermeyiz o kadar istersen Erdoğan ghelsin yine wermeyiz

0
0
yanıtYanıtla
aslan tan:

sanki elektrık parası oduyormus gıbı bıdeısyan cıkarıyorlar..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title